Η σοκολάτα ως κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια

Ο επικεφαλής των μηχανισμών ασφάλειας του Χονγκ Κόνγκ, Κρις Τανγκ, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι κάποιοι κρατούμενοι στις φυλακές συσσωρεύουν ποσότητες σοκολάτας και τις χρησιμοποιούν με στόχο να υποσκάψουν την κυβέρνηση.

Μαζεύοντας κομμάτια σοκολάτας και κοκαλάκια για τα μαλλιά, "Κάνουν άλλους φυλακισμένους να αισθάνονται την επιρροή τους και από εκεί και από εκεί να αισθάνονται μεγαλύτερο μίσος για το Χονγκ Κονγκ και την κεντρική κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια".

Προφανώς, αυτές οι κατηγορίες απευθύνονται ενάντια στους ακτιβιστές που έχουν συλληφθεί στις διαδηλώσεις ενάντια στις αρχές του Χονγκ Κονγκ και του Πεκίνου και στους εν γένει αντιφρονούντες.

Eξαγοράζουν άλλους κρατούμενους με κομμάτια σοκολάτας. Προφανώς πρόκειται για καταχθόνιο σχέδιο.

Βαγγέλης Χωραφάς

-----
O Βαγγέλης Χωραφάς, διευθυντής της ιστοσελίδας γεωπολιτικής https://www.geoeurope.org/, δημοσιεύει καθημερινά πρωτοτυπα άρθρα και αναλύσεις και στην προσωπική του σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/vangelis.chorafas).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail