Ο Μπάιντεν αφήνει την Κίνα να ξεφύγει με το έγκλημα του αιώνα

ackmac34 / pixabay
Στις 27 Αυγούστου, η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε μια αταξινόμητη περίληψη της έκθεσης της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών σχετικά με την προέλευση του COVID-19. Η IC, οι 18 υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής, θα μπορούσαν να καταλήξουν μόνο σε οριστικά συμπεράσματα. Οι υπηρεσίες δήλωσαν ότι χρειάζονταν περισσότερες πληροφορίες, αλλά ο κόσμος τώρα γνωρίζει αρκετά για να αρχίσει να επιβάλλει σοβαρό κόστος στην Κίνα.

Gordon G. Chang - gatestoneinstitute.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Αμερική και άλλα έθνη πρέπει να επιβάλουν αυτά τα κόστη για να εμποδίσουν το ΚΚ της Κίνας να απελευθερώσει μια ασθένεια που σκοτώνει τον πολιτισμό. Ναι, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός αναπτύσσει τώρα παθογόνους παράγοντες για να καταστρέψει τις μη κινεζικές κοινωνίες.

"Το IC εκτιμά ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί τον COVID-19, πιθανότατα εμφανίστηκε και μόλυνε ανθρώπους μέσω μιας αρχικής έκθεσης μικρής κλίμακας που συνέβη το αργότερο τον Νοέμβριο του 2019 με την πρώτη γνωστή ομάδα περιπτώσεων COVID-19 να παρουσιάζονται στο Γουχάν της Κίνας το Δεκέμβριο του 2019», αναφέρει η περίληψη.

Το IC πιστεύει ότι "ο ιός δεν αναπτύχθηκε ως βιολογικό όπλο". "Οι περισσότεροι οργανισμοί εκτιμούν επίσης με χαμηλή πεποίθηση ότι ο SARS-CoV-2 πιθανότατα δεν ήταν γενετικά κατασκευασμένος", όπως αναφέρεται στη συνοπτική έκθεση. Τόσο η "φυσική έκθεση σε μολυσμένο ζώο όσο και το περιστατικό που σχετίζεται με το εργαστήριο" είναι "αληθοφανείς".

Η ουσία της έκθεσης: "Το IC παραμένει διχασμένο σχετικά με την πιο πιθανή προέλευση του COVID-19".

"Ο κόσμος αξίζει απαντήσεις και δεν θα ησυχάσω μέχρι να τις λάβουμε", δήλωσε ο πρόεδρος Μπάιντεν σε δήλωση που συνοδεύει την κυκλοφορία της περίληψης. Μπράβο του.

Όχι, ωστόσο, αρκετά καλό. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν χρειάζεται τέλεια γνώση για να δράσει. Όπως αναφέρει η περίληψη, το Πεκίνο «συνεχίζει να εμποδίζει την παγκόσμια έρευνα, να αντιστέκεται στην ανταλλαγή πληροφοριών και να κατηγορεί άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών».

Δε δικαιολογείται η ενέργεια της Κίνας. Έχει τις πληροφορίες, όπως μας λέει η κοινότητα πληροφοριών. Αρνείται απλώς να μοιραστεί αυτά που ξέρει.

Η αδυναμία ανταλλαγής πληροφοριών όταν έχει υποχρέωση να το πράξει είναι αρκετός λόγος για να επιβληθεί σοβαρό κόστος στο Πεκίνο, αλλά υπάρχουν δύο επιπλέον λόγοι - και οι δύο επαρκείς και από μόνοι τους - για να το πράξουν.

Πρώτον, για τουλάχιστον πέντε εβδομάδες, οι Κινέζοι αξιωματούχοι πρώτα συγκάλυψαν και στη συνέχεια είπαν ψέματα για τη μεταδοτικότητα του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο, λέγοντας στον κόσμο ότι ο COVID-19 δεν ήταν μεταδοτικός όταν το ήξεραν ότι ήταν στην πραγματικότητα. Ενώ έκλειναν το Γουχάν και άλλες πόλεις, αυτοί οι αξιωματούχοι πίεζαν άλλες χώρες να δεχτούν αφίξεις από τη χώρα τους χωρίς περιορισμούς. Έπρεπε να γνωρίζουν πως, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, εξαπλώνουν την ασθένεια, κάνοντας τους 4,5 εκατομμύρια θανάτους εκτός Κίνας να μοιάζουν σκόπιμοι.

Δεύτερον, ο στρατός της Κίνας εργάζεται για την επόμενη γενιά παθογόνων παραγόντων. Το Εθνικό Πανεπιστήμιο Άμυνας, στην έκδοση του 2017 της έγκυρης Επιστήμης της Στρατιωτικής Στρατηγικής, ανέφερε ένα νέο είδος βιολογικού πολέμου "συγκεκριμένων εθνοτικών γενετικών επιθέσεων".

Οι στρατιωτικοί ερευνητές και αναλυτές της Κίνας εδώ και μισή δεκαετία γράφουν για παθογόνους παράγοντες αυτού του είδους και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν πραγματικά ότι οι Κινέζοι επιστήμονες πειραματίζονται με, σύμφωνα με τα λόγια του Bill Gertz από τους Washington Times, «μικρόβια που μπορούν να επιτεθούν» σε εθνικές ομάδες. Η αποφασιστική εκστρατεία του Πεκίνου για τη συλλογή γενετικών προφίλ ξένων ενώ εμποδίζει τη μεταφορά προφίλ Κινέζων σε παραλήπτες εκτός Κίνας είναι μια άλλη ένδειξη πως ο κινεζικός στρατός, παραβιάζοντας τις υποχρεώσεις του βάσει της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα, κατασκευάζει εθνικά βιολογικά όπλα.

«Είτε νομίζετε ότι η Κίνα σκόπιμα ή κατά λάθος κυκλοφόρησε τον κορωνοϊό της στον κόσμο, οι συλλογικές της αντιδράσεις έχουν εκπαιδεύσει φανταστικά τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό στο πώς να καταστήσει θανατηφόρα επιτυχία μια πιθανή μελλοντική βιο-επίθεση», δήλωσε ο Richard Fisher από το Διεθνές Κέντρο Αξιολόγησης και Στρατηγικήςστο American Consequences. Πολλοί αναλυτές δήλωσαν ότι τα βιολογικά όπλα δεν είναι πρακτικά, ωστόσο ο SARS-CoV-2 έχει σκοτώσει εκατομμύρια και έχει μπλοκάρει κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Είναι, δυστυχώς, η απόλυτη απόδειξη της έννοιας.

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Πεκίνο ενήργησε τόσο κακόβουλα. Όπως είπε στην ίδια δημοσίευση ο Cleo Paskal του Ιδρύματος για την Άμυνα των Δημοκρατιών, "το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας χρησιμοποιεί ένα εμπειρικό πλαίσιο που ονομάζεται Συνολική Εθνική Δύναμη, ή CNP, για την κατάταξη χωρών". Το Πεκίνο μπορεί να γίνει η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο, σύμφωνα με την CNP, είτε αυξάνοντας το CNP της Κίνας είτε μειώνοντας το CNP άλλων.

Εάν οι Κινέζοι ηγέτες συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μια επιδημία στα χέρια τους που θα μειώσει το CNP της Κίνας, είναι λογικό να μετατραπεί αυτή η επιδημία σε πανδημία περιορίζοντας την εξάπλωση στο εσωτερικό, χωρίς να σταματήσει η εξάπλωση διεθνώς», δήλωσε ο Πασκάλ στο Chatham House. Με αυτόν τον τρόπο, το CNP της Κίνας μπορεί να μειωθεί, αλλά και αυτό των άλλων, και η σχετική κατάταξη της Κίνας δε θα επηρεαστεί, στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να βελτιωθεί».

Εάν οι Κινέζοι επιστήμονες καταφέρουν να σχεδιάσουν παθογόνα που στοχεύουν μόνο ξένους, το επόμενο μικρόβιο ή ιός ή από την Κίνα θα μπορούσε να τερματίσει τις μη κινεζικές κοινωνίες. Αυτός θα είναι ο δολοφόνος του πολιτισμού της κομμουνιστικής Κίνας.

Η επόμενη πανδημία, επομένως, θα μπορούσε να είναι αυτή που αφήνει την Κίνα ως τη μόνη βιώσιμη κοινωνία του κόσμου. Ο κόσμος, λοιπόν, χρειάζεται κάτι πολύ πιο σημαντικό από τη δικαιοσύνη ή την αποζημίωση. Χρειάζεται αποτροπή.

Μέχρι τώρα, ο Μπάιντεν έχει δείξει ελάχιστο - και μερικές φορές καθόλου - ενδιαφέρον να θεωρήσει την Κίνα υπεύθυνη. Πέρασε δύο ώρες στο τηλέφωνο με τον Κινέζο ηγεμόνα Σι Τζινπίνγκ τον Φεβρουάριο και δεν έθεσε ούτε μία φορά την ερώτηση της προέλευσης του ιού. Φαίνεται ότι διέταξε την επανεξέταση της κοινότητας των πληροφοριών στις 26 Μαΐου μόνο μετά τον σάλο που προκλήθηκε το πρωί από αναφορά του CNN πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ του είχε τερματίσει μια έρευνα της εποχής του Πομπέο για την ασθένεια.

Μέχρι στιγμής, ο Μπάιντεν, με την αδύναμη αντίδρασή του, έδειξε στον Σι Τζινπίνγκ ότι το Πεκίνο μπορεί, χωρίς κόστος, να σκοτώσει εκατομμύρια μη Κινέζους με έναν παθογόνο παράγοντα. Ο Σι, αν δεν τον σταματήσει κανείς, σίγουρα θα το ξανακάνει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail