Η Ελλάδα στο πλευρό του Λιβάνου: Απέπλευσε το Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ για μεταφορά Ανθρωπιστικής Βοήθειας

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας του Λιβάνου στην Ελλάδα κ. Rania Abdallah και ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ παρέστησαν στην τελετή απόπλου του Αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ, το οποίο μεταφέρει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης για τρίτη φορά ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

Η ανθρωπιστική βοήθεια αποτελείται από φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα και ρουχισμό. 

Επίσης περιλαμβάνει υλικά που συγκεντρώθηκαν από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) και ειδικότερα 42 παλέτες με στρατιωτικό υλικό, ειδών ένδυσης και ανταλλακτικών για τις ΕΔ του Λιβάνου.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail