Νέοι σαρωτικοί βομβαρδισμοί των Ρώσων - Χτύπησαν λίγα χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα!

Freepen.gr - Στις 15 Σεπτεμβρίου, πολεμικά αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πραγματοποίησαν περισσότερες από 12 αεροπορικές επιδρομές σε θέσεις μαχητών στη βορειοδυτική περιοχή του Ιντλίμπ της Συρίας.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν θέσεις που βρίσκονται κοντά στις πόλεις Ζουρζούρ, αλ Χαμάμα και Νταρκούς στη δυτική ύπαιθρο του Ιντλίμπ. Οι τρεις πόλεις βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Τουρκία.

Σύμφωνα με ακτιβιστές της συριακής αντιπολίτευσης, οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν από τρία πολεμικά αεροσκάφη Su-34 και Su-24M. Τουλάχιστον ένα από τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη, ένα Su-24M, ήταν οπλισμένο με δύο βόμβες καθοδηγούμενες από δορυφόρο KAB-500S-E.

Οι αεροπορικές επιδρομές ήταν πιθανώς μια απάντηση στις πρόσφατες παραβιάσεις της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στο Μεγάλο Ιντλίμπ.

Μια μέρα νωρίτερα, πηγές κοντά στο HTS ισχυρίστηκαν ότι αρκετά Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση στο νότιο Μεγάλο Ιντλίμπ, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με αρκετές πρόσφατες αναφορές, ο συριακός αραβικός στρατός και οι σύμμαχοί του ενδέχεται σύντομα να επαναλάβουν τις χερσαίες επιχειρήσεις στο ευρύτερο Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail