Αγωνία για 76χρονη τουρίστρια στην Ιο - Αγνοείται από χθες το βράδυ

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες την 28.09.2021 οι Λιμενικές Αρχές Ίου και Νάξου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για περιστατικό τυχόν αγνοούμενης 76χρονης αλλοδαπής στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας "ΛΟΡΕΝΤΖΑΙΝΑ" βορειοδυτικά ν. Ίου. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν Ε.Ι.Χ. όχημα στην ξηρά, σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων από την εν λόγω ακτή, ενώ πλησίον αυτού βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα της εν λόγω αλλοδαπής.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω περιοχή, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ιδιωτών δυτών και περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail