Κι ο Τσίπρας με 5.000 αστυνομικούς ανέβηκε στη ΔΕΘ όταν τον πήρε η κάτω βόλτα

(Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος)
Διαβάζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη φρουρούμενος από 5.000 αστυνομικούς. Τώρα το πως γίνεται κάποιος να φρουρείται από ένα μικρό στρατό και να προηγείται με...14 μονάδες στις δημοσκοπήσεις θεωρούμενος παράλληλα μακράν ο καταλληλότερος, θα πρέπει να μας το εξηγήσεις οι "ειδικοί".

Του Στρατή Μαζίδη

Η "θερμή" υποδοχή της οποίας έτυχε ο πρωθυπουργός πριν λίγα 24ωρα στη Μητρόπολη Αθηνών και οι 5.000 άνδρες που θα τον προστατεύουν, την ώρα που το έγκλημα οργιάζει κι οι πολίτες είναι απροστάτευτοι, φανερώνουν ότι το κλίμα έχει πλέον αλλάξει και επίσημα, διότι στην πραγματικότητα η μεταστροφή ξεκίνησε από τότε που φάνηκε πως το λοκντάουν επέφερε πολλαπλάσια προβλήματα από εκείνα που θεωρητικά εκλήθη να επιλύσει.

Ωστόσο θυμάμαι ότι πριν από 3 χρόνια, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Συμφωνία των Πρεσπών να μετρά λίγους μήνες ζωής, ανέβηκε με αντίστοιχη δύναμη στη Θεσσαλονίκη. Η συνέχεια απέδειξε πως τον είχε πάρει η κάτω βόλτα.

Το ίδιο ισχύει και με το σημερινό πρωθυπουργό. Το ότι δε δικαίωσε όσους τον ψήφισαν για ιδεολογικούς - κοινωνικούς λόγους ήταν η αρχή. Όλοι θυμούνται σε πόσο δεινή θέση βρέθηκε η κυβέρνηση στέλνοντας τα ΜΑΤ στα νησιά στις αρχές του 2020. Ωστόσο, αν τότε ήταν η Μακεδονία, σήμερα είναι ο διχασμός και ο διωγμός του μισού πληθυσμού (επισήμως μη εμβολιασθέντες και κρυπτο-ανεμβολίαστοι των οποίων ο αριθμός είναι απροσδιόριστος).

Όταν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω φοβούμενος στο κάθε σου βήμα, τότε αυτά είναι μετρημένα και οριοθετημένα. Οδηγούν στην έξοδο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail