Ετοιμάζουν εισήγηση για 3 γαλλικές φρεγάτες στο ΠΝ! Μπρος, πίσω και τελικά σημειωτόν!

Μπρος πίσω για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο θα ΄πρεπε ήδη να υλοποιείται! Ο “αμερικανικός έρωτας” ξεθυμαίνει αφού όσοι εμπνεύστηκαν απ΄ αυτόν καταλαβαίνουν ότι οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν σε περίπτωση επιβολής τους θα ΄ναι μεγάλες!

Πρόταση νέων φρεγατών από τις ΗΠΑ δεν φαίνεται να υπάρχει. Τα περίφημα Ticonderoga είναι προκλητικά ασύμφορα κι ας υποστηρίζουν κάποιες πηγές ότι “έχουμε κατεβάσει το ετήσιο κόστος για το καθένα στα 28 εκατομμύρια δολάρια”! Είναι λίγα τα 28; Επιπλέον δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι Αμερικανοί τελικά θα τα “αποδεσμεύσουν”. Ακόμη κι αν πουν να πέρα από το ασύμφορο της συμφωνίας υπάρχει και το μέγα ερώτημα: θα τα δώσουν με τον οπλισμό τους ή ξεδοντιασμένα. Το δεύτερο είναι το πιθανότερο, γιατί οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να τα “χαλάσουν” τελείως  με την Τουρκία.

Τι μένει; Αυτό που από το 2009 λέει το ΠΝ αλλά δεν προχωρά! Τότε ήταν οι Fremm, τώρα είναι οι Belharra.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί εντολή στο ΠΝ να ετοιμάσει νέα εισήγηση, αυτή τη φορά όχι για 4 αλλά για 3 φρεγάτες από τη Γαλλία. Σ΄ αυτή τη συγκυρία υπάρχει δυνατότητα να πιεστούν οι Γάλλοι για ουσιαστική ενδιάμεση λύση, αρκεί κάποιος να αποφασίσει να τους πιέσει.

Από: militaire.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail