Από τα 150 ευρώ στα μόλις 9,90: Ύψιστη προσβολή σε γονείς και παιδιά, τα 50 Giga στο κινητό αν...τσιμπηθούν

«Όσο για τους εφήβους 15 έως 17 ετών, αυτοί που θα έχουν εμβολιαστεί αποκτούν ένα ακόμα κίνητρο, για να συνδυάσουν την προστασία της υγείας τους με την επικοινωνία ή τα ηλεκτρονικά τους χόμπι. Θα τους προσφέρουμε εν είδει αναγνώρισης, αλλά και κινήτρου, 50 gigabytes δωρεάν data στο κινητό τους» ανέφερε από του βήματος της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός [https://primeminister.gr/2021/09/11/27393].

Του Στρατή Μαζίδη

Πρόκειται για μία ύψιστη προσβολή πολύ μεγαλύτερη εκείνης του 150ευρού. Δεδομένου ότι μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με 9,90 ευρώ έδινε το καλοκαίρι απεριόριστη κίνηση για ένα μήνα.

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός δείχνει ότι δε μαθαίνει από τα λάθη του αλλά τα επαναλαμβάνει πολύ χειρότερα. Προφανώς δε διάβασε, δεν άκουσε, δεν του είπαν για τη θύελλα που προκάλεσε η κίνηση του στις αρχές του καλοκαιριού να μοιράζει ηλεκτρονικά χρηματικά πόσα των 150 ευρώ σε νέους που θα έκαναν το εμβόλιο για να τα χρησιμοποιήσουν στις διακοπές τους, αν υποθέσουμε ότι πήγαν διακοπές.

Τώρα κατεβάζει την προσφορά στα 10 ευρώ και επιμένει να μετατρέπει ένα αυστηρά προσωπικό ιατρικό θέμα και ένα σκεύασμα σε πεδίο ανταλλαγές. Κανείς, σου δίνω. Πάρε-δώσε με την ιατρική να καταντά ένα φθηνό πολιτικό αλισβερίσι.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να δώσει και δύο πίτσες δώρο, μερικά μπουκάλια αναψυκτικού, δύο ή τρία αποσμητικά και ό,τι άλλο φτηνιάρικο όσον αφορά την ανταλλαγή, μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αλλά Είναι λυπηρό τα το να βλέπεις τον άνθρωπο που κρατά στα χέρια του τις τύχες της χώρας, σχεδόν 20 μήνες μετά να επιμένει με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα στο λάθος δρόμο προσβάλλοντας παράλληλα τους πολίτες, θεωρώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ λιγούρηδες. 

Ξεχνά ότι αυτοί που θεωρεί τόσο φτηνούς, έχουν πληρώσει πανάκριβα το να κρατήσουν τη χώρα όσο όρθια γίνεται στα χρόνια της κρίσης.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail