Το twitter ανέστειλε το λογαριασμό του Βελόπουλου – Τι ανακοίνωσε η Ελληνική Λύση

To Τwitter ανέστειλε τον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Το κόμμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ TWITTER KATA ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση.

Την ίδια στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν.

Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”.

Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail