Ρόιτερς: Η Pfizer ζητά από τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ να....εμβολιαστούν!

RΕUΤΕRS/Carlο Αllegri
Freepen.gr - Η Pfizer Inc (PFE.N), η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία που δημιούργησε ένα εμβόλιο COVID-19 με την εκ Γερμανίας συνεργάτη BioNTech, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα απαιτήσει από όλους τους υπαλλήλους και τους εργολάβους στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 ή να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ για τον COVID-19, αναφέρει το πρακτορείο reuters.com.

Η εκπρόσωπος της Pfizer, Pamela Eisele, δήλωσε ότι η εταιρεία ανέλαβε την πρωτοβουλία προκειμένου να «προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων μας και των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε». Οι εργαζόμενοι με ιατρικές παθήσεις ή θρησκευτικές αντιρρήσεις μπορούν να αναζητήσουν διευκολύνσεις.

Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η Pfizer θα ενθαρρύνει έντονα τους υπαλλήλους που μπορούν να εμβολιαστούν στις χώρες τους να το κάνουν, είπε η Eisele.

Στο τέλος του 2020, η Pfizer είχε περίπου 29.400 υπαλλήλους με έδρα τις ΗΠΑ.

Σε απλά λόγια και αρκετούς μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών, εργαζόμενοι της εταιρείας δεν κάνουν το εμβόλιο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail