Night Water Bombing - Ποιος είπε ότι νύχτα δε γίνεται κατάσβεση με εναέρια μέσα;

Freepen.gr - Τα Sikorsky S-76 της Coulson, ένα αεροσκάφος χειρισμού και ελέγχου, είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα θερμικής απεικόνισης στη μύτη που μεταδίδει βίντεο σε μια επίπεδη οθόνη στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Το Firewatch 76 χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα NVG που επιτρέπει την εναέρια κατάσβεση πυρκαγιάς όλο το 24ωρο με τη δυνατότητα νυχτερινής λειτουργίας για ανίχνευση hotspot, ανάλυση συμπεριφοράς πυρκαγιάς, περιμετρικούς χάρτες πυρκαγιάς, εκτός από εντολή και έλεγχο.

Η Coulson Aviation είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που πιστοποιεί NVG (Night Vision Goggles) πλήρωμα S-61 και αναπτύσσει τις βέλτιστες πρακτικές για την ασφαλή εκτέλεση εναέριας πυρόσβεσης με τη δυνατότητα να είναι 10 φορές πιο αποτελεσματική από τις επιχειρήσεις με το φως της ημέρας.

Γιατί να πραγματοποιείτε εναέριες πυροσβεστικές αποστολές τη νύχτα;

Τη νύχτα, οι θερμοκρασίες μειώνονται και η υγρασία μπορεί να αυξηθεί, καθιστώντας το νερό και/ή τις επιβραδυντικές σταγόνες πιο ισχυρές ενάντια σε μια μανιασμένη φωτιά. Υπάρχουν επίσης λιγότερα αεροσκάφη στον ουρανό που με τις επιχειρήσεις να καθίστανται ασφαλέστερες.

Η Coulson Aviation απασχολεί μια ομάδα δύο ιπτάμενων, συμπεριλαμβανομένου ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου Sikorsky S-61 και ενός εποπτικού ελικοπτέρου Sikorsky S-76. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NVG και έναν δείκτη λέιζερ υψηλής ισχύος, οι χειριστές μπορούν να εντοπίσουν την ιδανική ζώνη πτώσης για το ελικόπτερο πυρόσβεσης. Αυτό επιτρέπει ανώτερη ακρίβεια σε σύγκριση με τις λειτουργίες της ημέρας.

Επιπλέον, λόγω της χρήσης της τεχνολογίας θερμικής απεικόνισης, το σκάφος επιτήρησης μπορεί
συχνά να εντοπίσει την κίνηση της φωτιάς. Αυτό είναι δύσκολο να το δεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν τα πληρώματα είναι σε θέση να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, η φωτιά δεν μπορεί να αναζωπυρωθεί ξανά τη νύχτα (μειώνοντας κάποια από την πρόοδο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας).


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail