Jerusalem Post: Από τους σοβαρά νοσούντες στο Ισραήλ, το 64% είναι πλήρως εμβολιασμένοι

MARC ISRAEL SELLEM/THE JERUSALEM POST
Freepen.gr - Το υπουργικό συμβούλιο COVID εγκρίνει νέους περιορισμούς καθώς αυξάνονται τα κρούσματα, αναφέρει η Jerusalem Post συμπληρώνοντας πως αποφασίστηκε ότι από τις 18 Αυγούστου το Green Pass θα ισχύει για όλους άνω των τριών ετών!

Στο άρθρο που υπογράφει η Maayan Jaffe-Hoffman σημειώνει η επισήμανση μιας έκθεσης του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης και Γνώσης για τον κορονοϊό την Τετάρτη το πρωί ότι «χωρίς σημαντικά μέτρα για την επιβράδυνση του ρυθμού μόλυνσης, αναμένεται να υπάρξει επικίνδυνο βάρος για τα νοσοκομεία».

Ο αριθμός των κρουσμάτων COVID δεν φαίνεται να μειώνεται, γράφει η Hoffman.

Το πρωί της Τετάρτης, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέφερε ότι 694 άτομα νοσηλεύονταν σε ισραηλινά νοσοκομεία για τον ιό, μεταξύ των οποίων 400 σε σοβαρή κατάσταση, με το 64% αυτών των ασθενών να χαρακτηρίζονται ως σοβαρά κρούσματα πλήρως εμβολιασμένα, έναντι 32% που δεν ήταν. Ένα άλλο 2% ήταν σε διαδικασία εμβολιασμού και το υπόλοιπο 2% σε ανάρρωση.

>>  

On Wednesday morning, the Health Ministry reported 694 people were being treated in Israeli hospitals for the virus, among them 400 in serious condition, with 64% of those patients defined as serious cases being fully vaccinated, compared with 32% who were not. Another 2% were in the process of being vaccinated, and 2% were recovered. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail