Φουτουριστικό Combat Information Center υποβρυχίου από τουρκική εταιρεία

Freepen.gr - Αρκετές αμυντικές εταιρείες εργάζονται πάνω στο σχέδιο για το Εθνικό Υποβρύχιο (MILDEN - Milli Denizalti) σε συντονισμό με το Τουρκικό Ναυτικό για τον εφοδιασμό του Τουρκικού Στόλου με εγχώρια υποβρύχια. 

Η Havelsan, η οποία είχε αναπτύξει στο παρελθόν το σύστημα GENESIS command and control (C2) για τις φρεγάτες Gabya-class (OHP) και συμβατό σύστημα δικτύων ADVENT C2 για τις κορβέτες Ada σε συνεργασία με το Τουρκικό Ναυτικό, έχει σχεδιάσει μια τεχνολογική ιδέα του κέντρου πληροφοριών μάχης (CIC) για μελλοντικά υποβρύχια, συγκεκριμένα την κατηγορία MILDEN.

Τα υποβρύχια MILDEN, όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα στη Freepen.gr θα είναι έξι και ως επί το πλείστον θα αποτελούν αντίγραφα του 214 και συγκεκριμένα της κλάσης Piri Reis που ναυπηγούνται επί του παρόντος στην Τουρκία.

Δεδομένης της μέσης διάρκειας ζωής ενός υποβρυχίου 40-50 ετών από τον σχεδιασμό έως τον παροπλισμό, αναμένεται ότι ο σχεδιασμός του υποβρυχίου θα πληροί τις απαιτήσεις προσωπικού, λειτουργίας και εφοδιαστικής για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός της ιδέας δημιουργήθηκε από μια «Ρεαλιστική-Φουτουριστική» προοπτική και το «Σχεδιάζοντας το Μέλλον» επιλέχθηκε ως η θεμελιώδης μέθοδος. Αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το "Submarine CIC Concept Design".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail