Κασιμάτη - ΣΥΡΙΖΑ: Ατυχής η σύγκριση Canadair με Rafale. Ξεχνάμε τι κάνει η Τουρκία;

Η αξία των πυροσβεστικών αεροπλάνων μετράται με την έλλειψή τους και με τα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα της καμμένης γης με ό,τι δυσμενές συνεπάγεται για την κοινωνία, την οικολογία, την εθνική οικονομία.

Η αξία των στρατιωτικών αεροπλάνων να μη μετρηθεί με την απώλεια εθνικού εδάφους. 

Το λέω επειδή αυτές τις δύστηνες μέρες του ολοκαυτώματος της ελληνικής υπαίθρου βλέπω να κυκλοφορεί ευρέως η ατυχής σύγκριση ως ανάθεμα - πόσα canadair θα αγοράζαμε αν δεν παίρναμε rafale - αντί τα πυρά να στρέφονται στην επιδότηση της ιδιωτικής Aegean και της γερμανικής Frapport. Για παράδειγμα.

Βουλευτής Β' Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ

Πρόκειται για λωτοφάγους; 

Είναι τόσο εξώφθαλμο το γεγονός ότι μόλις πριν από 20 μέρες είχαμε νέο Αττίλα στην Αμμόχωστο και γενικότερα εδώ και ενάμιση χρόνο διάγουμε περίοδο κλιμάκωσης της τουρκικής επιθετικότητας σε όλα τα πεδία, στο Αιγαίο, τη Θράκη, την Ανατολική Μεσόγειο, την πολιτιστική κληρονομιά. 

Που δεν είναι περιστασιακή κλιμάκωση αλλά στρατηγική, και μάλιστα με την Τουρκία σε πλεονεκτική θέση, μια και δεν απέδωσε η εδώ και τρεις δεκαετίες υπερεθνική λογική της «φιλίας» και του κατευνασμού, που βρήκε πρόθυμους αποδέκτες μόνο στην ελληνική πλευρά —κακές υπηρεσίες που επιτέλους πρέπει να αποδοθούν στους μέχρι και σήμερα - τι θράσος - εγχώριους τιμητές.

Η ενότητα του εθνικού και κοινωνικού χώρου είναι καταστατική. Αυτή μας κάνει χώρα. Αλλιώς είμαστε σκέτοι χώροι, αναλόγως ή εθνικοφροσύνης ή επαγγελματικού συνδικαλισμού, διαζευκτικά. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις ένα πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται ξένοι φαντάροι στη χειρότερη και ξένοι πυροσβέστες στην καλύτερη. Φεύ.

Στα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία και την κατοπινή δημιουργία ενός κράτους που με ελάχιστα διαλείμματα το διαφέντεψαν και το διαφεντεύουν ξένα συμφέροντα, ο διαχρονικός λαός μας αποδεικνύει πως είναι παρών και σώζει λαό και βιος και πατρίδα.

Να ζήσεις κύριε Αποστόλη ή Άστι, όπως κι αν σε λένε, που κατάγεσαι από την Αλβανία και αγαπάς την Ελλάδα και τους κόπους όλων σας στην Εύβοια. 

Μνήμη Τάσου Ισαάκ σήμερα και Σολωμού Σολωμού παραμονή της Παναγίας. 25 χρόνια. 

Ο δολοφόνος, Τούρκος έποικος, ελεύθερος και νυν βουλευτής του ψευδοκράτους. Οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ ανεκτέλεστες. Δεν ξεχνάμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail