Χάος στην Καμπούλ: Αφγανοί γραπώνονται σε C-17A των ΗΠΑ και μετά πέφτουν στο κενό!

Freepen.gr - Πρωτόγνωρες σκηνές καταγράφονται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ όπου Αφγανοί προσπαθούν να επιβιβαστούν με όποιο τρόπο μπορούν σε αεροπλάνα για να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο εκατοντάδες ίσως και περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν δίπλα σε αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και προσπαθούν να ανέβουν και να κρατηθούν σε αυτό με όποιον τρόπο μπορούν.

Και φυσικά, δυστυχώς, όπως μαρτυρούν επόμενα βίντεο άνθρωποι που κατάφεραν να πιαστούν από το αεροπλάνο πέφτουν από αυτό την ώρα της πτήσης.

Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια ευθύνη για αυτό το οποίο γίνεται διότι από τη δεκαετία του 80 ευνόησαν τους μουτζαχεντίν καθώς πολεμούσαν τη Σοβιετική Ένωση κι ενώ το Αφγανιστάν ήταν ένα πολύ όμορφο κοσμικό κράτος ενώ στη συνέχεια εισέβαλαν σε μία χώρα για να μην πετύχουν απολύτως τίποτα και την οποία σήμερα εγκαταλείπουν κακήν-κακώς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail