Χαρδαλιάς: "Πυροσβέστης" και "γιατρός"

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 διάβασα στην διαδικτυακή πλατφόρμα newsbeast.gr τα παρακάτω: “Καμπανάκι” από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο 18 περιοχών της Αττικής, οι οποίες μπορούν σε περίπτωση φωτιάς να μετατραπούν σε νέο Μάτι.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά έχουν γίνει ήδη μελέτες για τις εν λόγω περιοχές και τις επόμενες έξι ημέρες ειδικά συνεργεία θα αναλάβουν την υλοποίηση κρίσιμων έργων αντιπυρικής θωράκισής τους προκειμένου να αποτραπεί νέα τραγωδία.

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία θα είναι μία από τις περιοχές που θα γίνουν άμεσα οι ενέργειες, ενώ στις 18 περιοχές συγκαταλέγονται το Πόρτο Γερμενό και ο Σχοινιάς.

“Το πρόβλημα όλων αυτών των περιοχών υπάρχει εδώ και δεκαετίες αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Εμείς αναλάβαμε και αυτή την ευθύνη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Κηρύξαμε και τις 18 περιοχές ως άμεσου κινδύνου για να δώσουμε την δυνατότητα στους αυτοδιοικητικούς να καθαρίσουν και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες. Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε εντός 30 ημερών, μελέτες, διαπραγματεύσεις κ.α. και προχωρήσαμε σε 18 επιχειρήσεις αντιπυρικής θωράκισης. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι σε εξέλιξη.

Εντός 6 ημερών θα δείτε συνεργεία στις 18 περιοχές. Βάζουμε 18 δεξαμενές, δρόμους διαφυγής. Την άλλη εβδομάδα ανοίγεται ο δρόμος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Όλοι ξέρουν εδώ και χρόνια το πρόβλημα αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Με την ίδια διαδικασία την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου για το Σέιχ Σου.

Μιλάμε για θέματα που η ΓΓ πολιτικής προστασίας δεν έχει αρμοδιότητα αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Παίρνουνε την ευθύνη γιατί ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να μην κρυφτεί πίσω από τις αρμοδιότητες του αλλά να συνεργαστούμε όλοι μαζί”, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.»!

Από τότε έχουν περάσει κοντά δυο μήνες και η Ελλάδα καθημερινά καίγεται! Τι έγινε κύριε Χαρδαλιά; Μείναμε πάλι στις μελέτες; Πού είναι η αντιπυρική θωράκιση; Αλλά τους άνδρες της Πυροσβεστικής που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν τους αποσπάσατε αλλού!

Το ξέρετε βέβαια ότι είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους α τοι!

Νεότερη Παλαιότερη
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail