Κάτι πολύ άσχημο ίσως μαγειρεύουν Τουρκία και Σουδάν στο νότο της Λιβύης

Freepen.gr - «Τουρκία και Σουδάν συντονίζονται για την ασφάλεια των συνόρων της Λιβύης» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του 218News σχετικά με μια καθαρή νέα απόπειρα των Τούρκων να ελέγξουν το λιβυκό νότο με τα πλούσια κοιτάσματα.

Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία επί του παρόντος δεν έχει παρουσία στις πλούσιες ενεργειακές πηγές της Λιβύης, τόσο στο νότο όσο και στην ακτογραμμή καθώς κοιτάσματα και δίκτυα βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Πηγή ανέφερε στο 218News ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συζητήσει με τον Πρόεδρο του Μεταβατικού Συμβουλίου του Σουδάν τον ρόλο του Σουδάν τον έλεγχο των συνόρων με τη Λιβύη.

Οι συνομιλίες μεταξύ του Τούρκου Προέδρου και του Προέδρου του Σουδανικού Μεταβατικού Συμβουλίου θα γίνουν μάρτυρες της υπογραφής συμφωνιών για την ανταλλαγή πληροφοριών και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail