Ένα ευφάνταστο σενάριο. Σκηνές από Αφγανιστάν στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα κατάντησε να έχει μετατραπεί μόνη αυτή στο τελευταίο, σχεδόν, στρατιωτικόορμητήριοστην ουσία μια απέραντη στρατιωτική βάση – των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Μεσογείου, της Κεντρικής Ασίας και της Μ. Ανατολής. Γιατί πράγματι η καταρρέουσα και σε βαθιά παρακμή πάλαι ποτέ υπερδύναμη δεν γίνεται δεκτή από καμιά χώρα της περιοχής και δεν μπορεί να βρει “τζάμπα” καταφύγιο, προσφέροντας μια ανύπαρκτη προστασία, πουθενά αλλού στον περίγυρό μας, παρά μόνο στο ελληνικό προτεκτοράτο και σε μια χώρα που το πολιτικό της κατεστημένο διακατέχεται από φοβικό σύνδρομο υποτέλειας.

Από: iskra.gr

Μην αποκλείουμε να δούμε σύντομα, μια ζεστή μέρα ενός άλλου Αυγούστου, τους Αμερικανούς να εγκαταλείπουν τη χώρα και τους εγχώριους λακέδες τους να φεύγουν άρον-άρον με ελικόπτερα, αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο στο λεπίδι κάποιων σύγχρονων “Ταλιμπάν” της Τουρκίας.

Το έργο με άλλη μορφή αλλά με την ίδια ουσία, το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές: στους δύο Αττίλες το ’74 στην Κύπρο, στα Ίμια το ’96, στις θαλάσσιες ζώνες του Αιγαίου και της Κύπρου, στο τουρκολυβικό μνημόνιο, πρόσφατα στην ουσιαστική προσάρτηση της περήφανης Αμμοχώστου και τόσες άλλες.

Δυστυχώς, άβουλοι, δειλοί και μοιραίοι περιμένουμε άπρακτοι το τέλος που όλοι το βλέπουμε να έρχεται αλλά λίγοι μέχρι στιγμής είμαστε διατεθειμένοι να αντιδράσουμε για να το ανακόψουμε.

Ν.Ζ

Υ.Γ: Στην Ελλάδα, όσοι από το εγχώριο υπαλληλικό πολιτικό κατεστημένο των ξένων κατοχικών δυνάμεων προλάβουν να φύγουν πανικόβλητοι με αμερικανικά ελικόπτερα, δεν θα χρειαστεί να κουβαλάνε με αμάξια χαρτονομίσματα. Θα φύγουν “ξαλαφρωμένοι” με “άδειες τσέπες”, αφού ήδη έχουν φροντίσει να βγάλουν την λεία τους σε εξωτικά νησιά τύπου Κεϊμάν.

Αλί από τους εξαθλιωμένους γηγενείς μιας λεηλατημένης χώρας!

Ν.Ζ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail