Αντώναρος: Προσπάθεια δημιουργίας κλίματος έκτακτης κι άμεσης ανάγκης

«Η χώρα καίεται εδώ και εβδομάδες. Τα κανάλια σχεδόν...προσαρμόστηκαν... Οι εκατοντάδες χιλιάδες καμμένων στρεμμάτων γης και δάσους, τα κατεστραμμένα σπίτια, οι καμμένες ελπίδες των ανθρώπων δεν έχουν τέλος...Ο Μητσοτάκης κι οι υπουργοί του τα έχουν κάνει μπάχαλο» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σημειώνει πως «η κυβέρνηση επιχειρεί τώρα να αλλάξει την ατζέντα με δήθεν προσφυγικό (ενώ οι Αφγανοί δεν έχουν βγει καλά καλά από τη χώρα τους) και στέλνει υπουργούς στον Έβρο» σχολιάζοντας πως ταυτόχρονα παραμένει άφαντος ο πρωθυπουργός.

Συμπληρώνει πως «η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος έκτακτης κι άμεσης ανάγκης -- νωρίτερα αυτή τη βδομάδα με τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και σήμερα με το ταξίδι υπουργών στην ελληνο-τουρκική μεθόριο -- είναι βέβαια παραπειστική. Για να έρθουν οι Αφγανοί πρόσφυγες πρέπει πρώτα να βγουν από τη χώρα τους, όπου οι Ταλιμπάν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν σφραγίσει στο μεταξύ τα σύνορα, και μετά να διασχίσουν Ιράν και Τουρκία. Αρα σε μερικές εβδομάδες το νωρίτερο. Όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Για να πεισθούν οι Έλληνες ότι η κυβέρνηση της απραξίας, της ανικανότητας και τηε αναποτελεσματικόιτητας προνοεί και δρα εγκαίρως».

Και καταλήγει: 

«Στο μεταξυ βεβαίως θα έχουν καεί κι άλλες εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα... Αλλά όπως μας είπε ο Μητσοτάκης οι περιουσίες ξαναφτιάχνονται και τα καμμένα δάση ξαναφυτεύονται. Εδώ θα κολλήσουμε τώρα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail