Η χώρα της αμετροέπειας και δε μας φταίει ο καύσωνας: Βαφτίσαμε μια απλή υπηρεσία του ΕΦΚΑ σε...στρατηγείο!

Η χώρα μας είχε ανέκαθεν ως χαρακτηριστικό της την αμετροέπεια. Πχ χάρη δεν είχαμε ποτέ προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αλλά...ομοσπονδιακό τεχνικό! Σήμερα λοιπόν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ε με συγχωρείτε, υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε και επιθεώρησε το νέο... στρατηγείο!

Του Στρατή Μαζίδη

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, το...στρατηγείο περιγράφεται και ως "συντονιστικό επιχειρησιακό κέντρο". Ουάου που θα έλεγε και ο Γιάννης με ένα "ν".

Προσέξτε και τη φωτογραφία του δελτίου τύπου από το στρατηγείο που δεν παύει να είναι ελληνικό δημόσιο. Μια στην καρέκλα και πέντε πάνω από το κεφάλι της!

Μια απλή υπηρεσία, μια διεύθυνση εποπτείας και απλού συντονισμού μεγιστοποιείται και μας παρουσιάζεται ως στρατηγείο. Δηλαδή έχει και επιτελείς; Δίνει εντολές; Κι αν ναι, τι εντολές; Στους κρατικούς υπαλλήλους να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται απέναντι σε εκείνους που τόσα χρόνια πλήρωναν κι έφτασαν στο τέρμα της διαδρομής;

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα. Γρήγορα το κεφάλι κάτω από τη βρύση με κρύο νερό.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail