Αφού παρέδωσαν το Αφγανιστάν στους Ταλιμπάν τώρα τους απειλούν με κυρώσεις;

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να λογοδοτήσουν οι Ταλιμπάν, αν χρειαστεί, δήλωσε τη Δευτέρα ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ντομινίκ Ράαμπ, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων σε βάρος του Αφγανιστάν.

Από: tribune.gr

Ερωτηθείς για το πώς θα γίνει αυτό, ο Ράαμπ είπε:

«Μέσω της συνεργασίας με τους εταίρους μας επί των κυρώσεων που μπορούν να επιβληθούν, μέσω της καθυστέρησης επίσημης αναπτυξιακής βοήθειας, που θα εξαρτηθεί από τις μεταρρυθμίσεις και τη σύσταση νέας ευρείας κυβέρνησης. Νομίζω ότι υπάρχουν μέσα πίεσης».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι «η εφαρμογή των μέσων που έχουμε στη διάθεσή μας θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά των Ταλιμπάν».

Είναι φανερό ότι δεν έχει επίγνωση ότι απευθύνεται σε Ταλιμπάν, που ζουν σε σπηλιές και τρώνε φίδια, και όχι σε κανονικούς ανθρώπους.

Ποιες κυρώσεις θα επιβάλει ακριβώς ο Βρετανός χαρτογιακάς;

Πρώτα παρέδωσαν το Αφγανιστάν στους τρελούς και τώρα τους απειλούν με κυρώσεις;

Ο Δυτικός Κόσμος οδηγείται στην ήττα επειδή διοικείται από μικρονοϊκούς ανίκανους.

Νεότερη Παλαιότερη
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail