«Σκοτεινές» απειλές από Γεωργιάδη: «Οι ανεμβολίαστοι δε θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Με τιμωρητική τακτική η κυβέρνηση απειλεί να αποκλείσει τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί από κάθε συνήθεια και κοινωνική δραστηριότητα.

Οι απειλές «πάνε κι έρχονται» από τα στόματα των κυβερνητικών προσώπων που προαναγγέλλουν νέα μέτρα και καταπάτηση των δικαιωμάτων όσων δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό.

Στον «χορό» των προειδοποιήσεων έχει μπει από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος καιρό τώρα διαμηνύει ότι οι ανεμβολίαστοι όχι μόνο θα απολύονται αλλά θα εξαιρούνται και από όλους τους κλειστούς χώρους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Γεωργιάδης έριξε ξανά τις ευθύνες για την πανδημία στους ανεμβολίαστους: «Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία πολιτών, έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χώρας μας στον αέρα». Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η «η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο» αλλά ότι «δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Με αυστηρό ύφος που θύμισε σκοτεινές εποχές, ο Γεωργιάδης απείλησε ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά». Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά για διαχείριση του κινδύνου.

Η κυβέρνηση άλλωστε έχει αποδείξει περίτρανα ουκ ολίγες φορές, ότι αντίδρασή της στην διαχείριση των κρίσεων είναι σχεδόν σουρεαλιστική…

Από: newsbreak.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail