Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα εμπρησμού!

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 7-8-20201, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών (Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής), αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν εντός του άλσους Φινοπούλου στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον ανωτέρω που έφερε σακίδιο πλάτης επιμελώς κρυμμένο. Άμεσα προσέγγισαν το άτομο και προέβησαν σε έλεγχο αυτού. Διαπίστωσαν ότι κρατούσε αναπτήρα και άδειο πακέτο τσιγάρα με εμφανή ίχνη καύσης, ενώ σε παρακείμενη ρίζα δέντρου βρίσκονταν κομμάτια από χαρτοπετσέτες.

Σε επακόλουθο έλεγχο στο σακίδιο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια φιτίλια από χαρτί και ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτου, όλα με εμφανή ίχνη καύσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail