Ανασύρθηκε νεκρή λουόμενη που αγνοείτο από χθες στο Πόρτο Χέλι

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, για αγνοούμενη 68χρονη ημεδαπή κολυμβήτρια, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” κοιλάδας Ερμιονίδας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από δύο (02) ιδιωτικά σκάφη, σε ένα εκ των οποίων επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Η 68χρονη εντοπίστηκε εντός του όρμου της κοιλάδας, χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην ξηρά, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, εντός του οποίου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, από ιατρό.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail