Η Τουρκία αλλάζει τους μισθοφόρους της στη Λιβύη - Όσοι φεύγουν, τόσοι πάνε

Freepen.gr - Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι η Τουρκία αντικατέστησε μισθοφορικές ομάδες στη Λιβύη, κατά τη διαδικασία αντικατάστασης περίπου 130 μισθοφόρων που επέστρεψαν στη βόρεια Συρία, με αντάλλαγμα την αναχώρηση μιας παρόμοιας ομάδας στην Τουρκία και από εκεί στη Λιβύη.

Το παρατηρητήριο ανέφερε στον ιστότοπό του: "Η παρουσία Σύρiων μισθοφόρων στο Λιβυκό έδαφος συνεχίζεται χωρίς τελική επιστροφή και δεν υπάρχουν σημάδια επιστροφής τους στη Συρία, υπό το φως της συνέχισης των επιχειρήσεων αλλαγής".

Σύμφωνα με τις πηγές του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ανταλλαγές μισθοφόρων πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες και περιοδικά, πράγμα που σημαίνει ότι η Άγκυρα διατηρεί τον αριθμό των μισθοφόρων στις βάσεις της στη Λιβύη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail