Αγνοείται κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος

Αλήθεια τώρα, που είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος; - Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φλέγεται επί μία εβδομάδα και η κυβερνητική εκπρόσωπος να μην έχει εμφανιστεί ούτε μία φορά για να ενημερώσει, ως οφείλει.

Από: newsbreak.gr

Αυτό δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Η ενημέρωση δεν γίνεται από τους γύρω γύρω, αλλά ειδικά σε περιόδους κρίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο σου. Και λόγω αρμοδιοτήτων φυσικά και θεσμικής θέσης.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο περίεργο γεγονός. Δημοσιογράφοι και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open δέχτηκαν παρακρατική επίθεση, και η κυρία Αριστοτελία Πελώνη ως δημοσιογράφος, δεν έβγαλε την παραμικρή ανακοίνωση!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι έπαθε η κυβερνητική εκπρόσωπος; Παραιτήθηκε; Εξαφανίστηκε; Απήχθη από τον ΣυΡιζΑ; Γιατί δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος βρίσκεται σε διακοπές εδώ και μία εβδομάδα και δεν φιλοτιμήθηκε να γυρίσει πίσω όταν η Ελλάδα καίγεται.

Αναμένουμε λοιπόν μία απάντηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail