Με τον ανασχηματισμό αγοράζουν χρόνο μήπως γυρίσουν τα πράγματα, που δε γυρίζουν

Με τον ανασχηματισμό αγοράζουν χρόνο, μήπως και γυρίσουν τα πράγματα, που δε γυρίζουν. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γελάσαμε με την δημοσκόπηση του 34.5%, με μόλις δύο μονάδες, μας είπαν πτώση, αλλά σταθερά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι εκεί τον έχουμε τον πήχυ και αυτό μας μάρανε. Μεταξύ τους να κάνουν δημοσκόπηση 34,5% δεν πιάνουν. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Η κυβέρνηση είναι σε ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, με ευθύνη βέβαια του Μητσοτάκη, ο οποίος είναι yolo ο άνθρωπος και δεν μπορει να το κρύψει. Εγώ πάντως γελώ απίστευτα με αυτά που διαβάζω ότι πήγε ΗΠΑ και σήμερα που θα γυρίζει θα ανακοινώσει και ανασχηματισμό, που τον έχει σκεφτεί στις ΗΠΑ, όσο τακτοποιούσε το παιδί. 

Κάτι τέτοια μας ελεγε και τότε που σκεφτόταν ποιον ΠτΔ θα προτείνει και είχε πάρει σβάρνα όλα τα βουνά και έκανε σκι από εδώ και από εκεί, και στο μεταξύ σκεφτόταν, και από την πολύ σκέψη κατέληξε στην Ρηγού. Κάτι αντίστοιχο προβλέπω να συμβεί και τώρα. 

Οι χτεσινές διαδηλώσεις έχουν στείλει σαφές μήνυμα, στο οποίο η κυβέρνηση απαντά με τον γνωστό αστείο τρόπο, δηλαδή πρώτα να βρίσκει μέσα σε χιλιάδες κανονικού κόσμου τα νούμερα και να διαδίδει φωτογραφίες τους, μετά να αγνοεί επιδεικτικά τις διαδηλώσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία δημοσιότητα παρά μόνο ως επεισόδια και τέλος να στήνει τα γνωστά δρώμενα για να πετάξουν στον κόσμο χημικά.

Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει. Φτάνει. 

Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί δε δίνει ελπίδες. Οι εκλογές θα οδηγήσουν σε συγκυβέρνηση με το ίδιο πολιτικό προσωπικό όλων των αποχρώσεων. 

Και ο κόσμος θα ανέβει και άλλο στα κάγκελα, μέχρι προφανώς να πέσουν. Δε βλέπω κάτι άλλο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail