“Υγειονομική δικτατορία”! Προς επιστράτευση υγειονομικών: Ανάκληση αδειών τους το μήνα Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr θεωρείται πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο, το ενδεχόμενο της γενικής επιστράτευσης στα νοσοκομεία, με ανάκληση των αδειών όλων των υγειονομικών της χώρας για τον μήνα Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά όσων τεθούν σε αναστολή εργασίας και κυρίως για να αντιμετωπιστούν οι βέβαιες απεργιακές κινητοποιήσεις των υγειονομικών απέναντι στο αυταρχικό και αντισυνταγματικό μέτρο της ουσιαστικής απόλυσης, χωρίς καν αποζημίωση, χιλιάδων εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Από: iskra.gr - Ν.Ζ

Το πρωτοφανές μέτρο της επιστράτευσης σε νοσοκομεία, αν εφαρμοστεί, δεν θα είναι απλώς μέτρο για την δήθεν αντιμετώπιση του covid στα νοσοκομεία αλλά κυρίως πρόβα τζενεράλε για την επιβολή στη χώρα ενός σκληρού “υγειονομικού αυταρχισμού“ με μονιμότερα χαρακτηριστικά και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Στόχος της “στρατιωτικοποίησης” των νοσοκομείων θα είναι η άγρια κινεζοποίηση σε επίπεδο μισθών της κοινωνίας και η αυστηρή πειθάρχηση της τελευταίας, πρώτα απ’ όλα των μισθωτών εργαζομένων, προκειμένου να μπούμε για τα καλά στην επερχόμενη “νέα εποχή” της σκληρής λιτότητας και της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας, με τη σαθρή δικαιολογία να μπορέσει η χώρα, πράγμα αδύνατον, να αποπληρώνει τα δυσθεώρητα χρέη της και η οικονομία υποτίθεται να καταστεί “ανταγωνιστική”, ενώ στην πραγματικότητα θα βουλιάζει.


Ολόκληρο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του in.gr έχει ως εξής: «Όλο το σχέδιο αντικατάστασης των ανεμβολίαστων υγειονομικών»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail