Βιβλική καταστροφή: Κρύβεται η κυβέρνηση, για να μην αναζητηθούν οι ευθύνες της!

ΕURΟΚΙΝΙSSI/BAΣΙΛHΣ PEMΠΑΠHΣ
Με εντολή Μαξίμου έχει σταματήσει η ενημέρωση και η παρουσία υπουργών και στελεχών στα κανάλια. Ούτε τους χώρους της καταστροφής επισκέπτονται κυβερνητικά κλιμάκια, προκειμένου να αποφευχθεί η οργή των πυρόπληκτων, που δίνουν τις περισσότερες φορές τη μάχη μόνοι τους! 

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

«Εκτός κάδρου» των καταστροφικών πυρκαγιών, που κατέκαψαν τη χώρα, επιχειρεί να μείνει η κυβέρνηση, ώστε να αναζητηθούν στο μικρότερο δυνατό βαθμό οι ευθύνες της!

Ήδη, τις ώρες της πρωτοφανούς σε έκταση οικολογικής καταστροφής της χώρας, με τις χιλιάδες περιουσίες να χάνονται στις στάχτες και την ανεπάρκεια των κατασβεστικών μέσων, με τον ηρωισμό πυροσβεστών, κατοίκων και εθελοντών να ξεπερνά τα όρια, εκείνο που προωθεί στα μέσα η κυβέρνηση είναι όχι πώς θα σβήσει τις φωτιές, αλλά… τι θα κάνει την επόμενη μέρα! Και αυτό, παρότι είναι σαφείς οι προειδοποιήσεις των ειδικών ότι ο «καυτός Αύγουστος» δεν τελείωσε ακόμα και ότι ο κίνδυνος για νέο κύμα πυρκαγιών είναι υπαρκτός!

-Η ενημέρωση των δημοσιογράφων σταμάτησε με εντολή του μεγάρου Μαξίμου! «Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δυο φορές την ημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας εμμέσως και στην κριτική που δέχεται η ίδια για το γεγονός ότι έχει σταματήσει ΚΑΙ η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Πέραν βεβαίως του ότι η «ενημέρωση» του κ. Χαρδαλιά γίνεται χωρίς δημοσιογράφους, άρα χωρίς τη δυνατότητα ερωτήσεων και, άρα, μιλάμε για ανακοινώσεις και μόνο!

-Οι υπουργοί και άλλα στελέχη, με «εντολή Μαξίμου», απαγορεύεται να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές κυρίως συζητήσεις το επόμενο κρίσιμο διάστημα-ακόμα και στα κανάλια «που δεν έχουν να… φοβηθούν τίποτε»! Στόχος είναι να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω τα αρνητικά για την κυβέρνηση αντανακλαστικά των πολιτών, καθώς η οργή και η αγανάκτηση περισσεύει. Η απουσία των υπουργών και των «γαλάζιων στελεχών» από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ακυρώνει ουσιαστικά τις τηλεοπτικές συζητήσεις, καθώς οι σταθμοί αποκλείεται να βγάζουν μόνα τους στελέχη της αντιπολίτευσης και μόνο. Ούτως ή άλλως υπάρχουν πληροφορίες που επιμένουν πως υπάρχει και κυβερνητική «σύσταση» στα κανάλια να μην διοργανώνουν πολιτικές συζητήσεις, ούτε καν με δημοσιογράφους, καθώς «τώρα είναι η ώρα της μάχης».

-Με απόφαση του Μαξίμου, επίσης, έχει ανάψει κόκκινο στη συγκρότηση κυβερνητικών κλιμακίων που θα επισκεφτούν τους τόπους των καταστροφών. Ακόμα και οι τοπικοί βουλευτές είναι εξαφανισμένοι! Και αυτό καθώς φοβούνται τις αντιδράσεις και την μήνιν των πολιτών, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπου μεταβαίνει φροντίζει να υπάρχει ένα απολύτως προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων. Τα κυβερνητικά κλιμάκια είναι στόχος να επισκεφτούν τις περιοχές, όταν κατακάτσουν οι πυρκαγιές και ανακοινώνονται τα πρώτα μέτρα για την επόμενη μέρα.

Στο Μαξίμου, βεβαίως, γνωρίζουν πως όλα αυτά δεν ανατρέπουν την ιδιαίτερα δύσκολη για την κυβέρνηση κατάσταση. Απλώς κοιτάζουν να μην γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail