Έτοιμος για νέο γύρο ο Χαφτάρ: Όσο υπάρχουν κατακτητές και μισθοφόροι, ειρήνη δε θα υπάρξει στη Λιβύη!

Freepen.gr - Ο στρατάρχης του Εθνικού Λιβυκού Στρατού (LNA), Χαλίφα Χάφταρ, σε τηλεοπτική ομιλία που ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, είπε: 

«Υποστηρίζουμε κάθε βήμα προς την επανένωση των Λίβυων, την κατάργηση των φραγμών μεταξύ τους και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης τους στον εαυτό τους ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν τις πιο σοβαρές αντιξοότητες και δυσκολίες. Ανακοινώνουμε την απάντηση της Γενικής Διοίκησης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) σε ό,τι κατέληξε στις συζητήσεις της Μεικτής Στρατιωτικής Επιτροπής 5+5 σχετικά με το άνοιγμα του παραλιακού δρόμου: Συγχαίρουμε τον Λιβυκό λαό για το άνοιγμα του Παράκτιου Δρόμου».

Ο Χάφταρ πρόσθεσε: «Η επίτευξη μιας δίκαιης και ολοκληρωμένης ειρήνης που επιδιώκουν οι Λίβυοι δεν θα επιτευχθεί αν όλες οι ξένες δυνάμεις και μισθοφόροι δεν εγκαταλείψουν τα λιβυκά εδάφη άνευ όρων νωρίτερα παρά αργότερα».

Ο Γενικός Διοικητής του LNA κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να γνωρίζει καλά πως η LNA εννοεί αυτό που έχει πει επανειλημμένα: ότι δεν υπάρχει ειρήνη με τον κατακτητή, ούτε ειρήνη με μισθοφόρους και ούτε ειρήνη αν δεν παραδοθούν τα όπλα στα χέρια του κράτους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail