Ποιος είναι ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Ο Μητσοτάκης ή ο Μαγιορκίνης;

Freepen.gr - Από το πρωί τα ΜΜΕ, ιδίως τα προσκείμενα στην κυβέρνηση, παίζουν τις δηλώσεις Μαγιορκίνη στον ΣΚΑΙ όπου ανέφερε σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού και την περίπτωση να καταστεί υποχρεωτικός, πιθανώς ερωτηθείς αναλόγως, μιας και τα μέσα στην Ελλάδα αρέσκονται να ξύνουν τα ίδια πράγματα:

«Δεν βλέπω κάποια κίνηση σε αυτή φάση, για υποχρεωτικό εμβολιασμό, νομίζω όμως ότι σταδιακά, καθώς τα δεδομένα συλλέγονται, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για να δούμε εάν θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, όπως είναι και με υπόλοιπα εμβόλια».

Κι ενώ ο μέχρι πριν την πανδημία άγνωστος στην ελληνική κοινωνία καθηγητής ανοίγει παράθυρα υποχρεωτικότητας ακόμη και στα παιδιά, να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός μόλις στις 19 Ιουλίου στη Μεσσηνία σε σύντομο διάλογό του με τη μητέρα ενός παιδιού όταν η τελευταία είπε στον κ. Μητσοτάκη: «Ελπίζω να μην γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα παιδιά».

Η απάντηση ήταν:

- «Ποτέ. Ποτέ και να το ξέρετε»

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει αντιληφθεί την τεράστια ζημιά που υφίσταται με όλους αυτούς τους...ειδικούς που βγαίνουν διαρκώς στα κανάλια, λένε το ένα, λένε το άλλο, κάνουν μαντεψιές για κρούσματα, ξανακάνουν κ.ο.κ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail