Αναλυτική ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές σε Κερατέα και Βίλια Αττικής

Οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα 16 Αυγούστου 2021 σε Βίλια και Κερατέα Αττικής είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά:

• Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μαρκάτι Κερατέας και επιχειρούν, 91 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένων τριών (3) ομάδων πεζοπόρων τμημάτων, 34 οχήματα συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ, καθώς και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6Α/Φ και 6Ε/Π συμπεριλαμβανομένων 2Ε/Π της Αεροπορίας Στρατού. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. Τις πυροσβεστικές δυνάμεις συντονίζει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

• Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Βιλίων επιχειρούν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας (1) ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 5 Ε/Π και 8 Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail