Το ποσοστό εμβολιασμών ουσιαστικά ήταν μία ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής και έτσι το βλέπει και η κυβέρνηση:

1. Το ποσοστό εμβολιασμών ουσιαστικά ήταν μία ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τις επιτροπές και την όλη διαχείριση του θέματος. Είναι προφανές ότι χαίρει ελάχιστης εμπιστοσύνης, πολύ μικρότερη από κυβερνήσεις άλλων χωρών, όπου ο πληθυσμος εμβολιάστηκε χωρίς εξαναγκασμό. Το 55% το έφτασε με στυγνό εκβιασμό και έφερε τους ανθρώπους αντιμέτωπους με το ζήτημα της επιβίωσης τους, αφού η εναλλακτική τους ήταν η οικονομική εξόντωση και η πείνα. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτό βέβαια έχει εξαγριώσει πολύ κόσμο, αλλά αυτοί κάνουν ότι βρεχει και δεν καταλαβαίνουν.

2. Εχουμε το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμών στην ΕΕ, αυτό είναι το πρόβλημα τους, με αποτέλεσμα ο ηγέτης να μην έχει πλέον κούτελο έξω, όχι ότι είχε ποτέ, αλλά τώρα συμβαίνει και με στοιχεία. Βλέπουν δηλαδή και οι έξω πως δεν μπορεί να πείσει το λαό. Αυτό είναι το μόνο που τον νοιάζει, πώς τον βλέπουν τα αφεντικά. Εξ ου και η τρομακτική πίεση σε βαθμό συντριβής της κοινωνίας. Για να ανέβουν απλά οι δείκτες και να δείξει έξω ότι τα καταφέρνει. 

3. Αυτό που αποκαλύπτει η Καθημερινή, θεωρώντας ότι οι ανεμβολίαστοι δε θα τους ψηφίσουν, χαϊδεύουν τα αυτιά των εμβολιασμένων για δήθεν προνόμια και πόσο καλά παιδιά είναι αυτοί και πόσο τέρατα οι άλλοι προσδοκώντας ψήφους από αυτό το 55%. Αμ δε. 

Μία τρομακτική κυνικη ομολογία από ένα καθεστωτικό μέσο. Μία ολόκληρη κοινωνία διαλύεται γιατί μερικοί κοιτάνε ψηφαλάκια. 

Δεν υπάρχει καμία επιστήμη σε τίποτα από αυτά που λένε ή κάνουν. Το έχουμε εμπεδώσει. Μην προσπαθούν άλλο. Εχουμε καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail