Σε λίγο θα μας ζητήσουν να εκκενώσουμε και την Ελλάδα

Το Μάτι στοίχειωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η παρούσα βιβλική οικολογική καταστροφή μοιάζει να τελειώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ή σίγουρα να είναι η αρχή του τέλους της.

Από: iskra.gr - Παναγ. Λαφαζάνης

Το διάγγελμα Μητσοτάκη, αντί σεμνότητας και ανάληψης ευθυνών, προκάλεσε και όσο περνάνε οι ώρες εξοργίζει.

Τα σπίτια δεν ξανακτίζονται κύριε Μητσοτάκη, αυτό που βλέπουμε είναι ότι εκπλειστηριάζονται. Ούτε τα δέντρα ξαναφυτρώνουν. Αυτά που βλέπουμε να ξαναφυτρώνουν στα καμμένα είναι «βιλάρες» και οικόπεδα φιλέτα που γρήγορα νομιμοποιούνται με ευφυείς ορολογίες.

Θαυμάσια τα SMS για να γλιτώνουν ζωές. Αλλά είναι τραγικό μια κυβέρνηση να χρησιμοποιεί το 112 περίπου ως μακάβριο προπαγανδιστικό άλλοθι για να μαυρίζει τη ζωή μας και να μετατρέπει σε κρανίου τόπο τη χώρα, γιατί τάχα δεν μπορούμε, κατά τον πρωθυπουργό, να διασώζουμε ταυτόχρονα ανθρώπους, σπίτια και δάση!

Το ερώτημα, όμως, δεν είναι η τύχη των Τσίπρα και Μητσοτάκη και των παρατρεχάμενων τους. Γι’ αυτό αγωνιούν οι νέοι καιροφυλαχτούντες φιλόδοξοι μνηστήρες που θέλουν να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων».

Το ερώτημα που υποδόρια βρίσκεται στα χείλη όλων τούτες τις ώρες είναι αν μπορούμε να γλυτώσουμε τη χώρα για να μην «τελειώσει» και να μην «στοιχειώσει» μαζί με τους αναλώσιμους καταστροφείς της.

Το μπορούμε ή φοβισμένοι και άτολμοι δεν δυνάμεθα να κάνουμε χωρίς τους ξένους προστάτες μας και τους εγχώριους τοποτηρητές τους και δημίους μας, που μας ταπεινώνουν, μας εξευτελίζουν, μας φτωχοποιούν και ξεπουλάνε φέτα-φέτα την πατρίδα μας;

Μήπως και εμείς δειλοί, άβουλοι και μοιραίοι έχουμε πιαστεί για τα καλά στα πελατειακά τους δίκτυα και φοβόμαστε περισσότερο την ελευθερία τη δική μας και της πατρίδας μας, παρά τα δεσμά μας όσο και αν χωρίς έλεος μας τα σφίγγουν όλο και περισσότερο!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail