Φράξια στο Μαξίμου θέλει το κεφάλι του Νικήτα Κακλαμάνη!

Τον θέλουν εκτός λόγω των θέσεων του για το σύστημα Σημίτη!

Από: newsbreak.gr

Ο κύριος Μάξιμος


Ενόχλησε πάρα πολλούς εντός του μεγάρου Μαξίμου η σκληρότατη τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, αναφορικά με τους ανθρώπους του συστήματος Σημίτη που έχουν παρεισφρήσει στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με την συνέντευξη του στα Επίκαιρα, άνοιξε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου για το κομμάτι (των ουρανοκατέβατων) που βρέθηκε σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας, πλησίον μάλιστα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το περίεργο είναι ότι η δυσφορία δεν εκφράστηκε από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά αντίθετα από τους δύο ουρανοκατέβατους υπουργούς εντός Μαξίμου, οι οποίοι έχουν προκαλέσει με την συμπεριφορά τους όχι μόνο τη βάση αλλά ακόμα και πολλούς γαλάζιους βουλευτές.

Αυτούς ακριβώς όμως φωτογράφιζε ο Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας για «ανθρώπους του Σημίτη που βρίσκονται εντός του μεγάρου Μαξίμου και κουνάνε το δάχτυλο στους νεοδημοκράτες»!

Ο λόγος της οργής όμως, ο πραγματικός λόγος, γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι του Σημίτη δεν έχουν και μεγάλες ευαισθησίες για να είναι συναισθηματικοί, είναι το άλλο επίμαχο σημείο στην συνέντευξη Κακλαμάνη. Αυτό στο οποίο ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί θα κριθούν στις εκλογές!

Ε, λοιπόν, αυτό ήταν πραγματική μαχαίρια στην καρδιά των εκσυγχρονιστών! Διότι ακόμα και σήμερα πιστεύουν πως θα βρουν κάποια τρύπα στο επικρατείας για να τρυπώσουν! Και έρχεται ο Κακλαμάνης και τους λέει, ότι θα πρέπει να κριθούν από τον ελληνικό λαό για το έργο τους.

Γι’ αυτό και οι φωνές των σημιτανθρώπων έφτασαν εώς το Πρωθυπουργικό γραφείο, ζητώντας το κεφάλι του Νικήτα Κακλαμάνη…



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail