Εικόνες ναζιστικής φρίκης μεταφέρει η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι - Οι Γάλλοι δεν πήραν το μάθημα της Ιστορίας

Freepen.gr - «Γαλλία: Μπλε βραχιολάκια περνούν από σήμερα στους εμβολιασμένους, οι ελεγκτές στα τρένα για να τους ξεχωρίζουν! Σας θυμίζει κάτι;;; Κι αυτό είναι η μόνο αρχή της σκοτεινής εποχής που διανύουμε!» γράφει στο Twitter η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι.

Η γνωστή ανταποκρίτρια αναφέρει επίσης ότι από τη Δευτέρα για να μπεί κάποιος σε ένα καφέ, εστιατόριο, μπαρ, αθλητικό κέντρο, έατρο, σινεμά, στα τρένα κτλ ή να πάει στο νοσοκομείο (όχι στα επείγοντα), θα πρέπει να επιδείξει το υγειονομικό πιστοποιητικό, το οποίο δεν απαιτείται σε εκκλησίες και δημαρχεία ενώ διεξάγονται έλεγχοι παντού.

Επίσης όπως αναφέρει, με υγειονομικό πιστοποιητικό θα πρέπει να προσέρχονται απο το τέλος Αυγούστου στην εργασία τους, οι εργαζόμενοι σε χώρους που υποδέχονται κοινό. Αν δεν το έχουν θα αναστέλλεται η σύμβαση εργασίας τους, δεν θα λαμβάνουν το μισθό τους ούτε και το επίδομα ανεργίας!

Επιπλέον μπλε βραχιολάκια περνούν από σήμερα στους εμβολιασμένους, οι ελεγκτές στα τρένα για να τους ξεχωρίζουν! (αρχική φώτο)

Με βάση τα όσα μεταφέρει η κ. Δεναξά συμπεραίνει κανείς ότι οι Γάλλοι δεν πήραν το μάθημά τους κατά τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής. Θα ξαναζήσουν την ιστορία;   

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail