Όταν ο νυν Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλούσε για τα εμβόλια ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ και Τομεάρχης Υγείας

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο Θάνος Πλεύρης είναι γιος του Κώστα Πλεύρη. Δικηγόρος και μετά τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει Υπουργός Υγείας.

Η πολιτική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, πρώτος σε αυτήν την εκλογική Περιφέρεια σε ψήφους για το κόμμα του με 6.942 ψήφοι.

Στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 εξελέγη ευρωβουλευτής. Στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 επανεξελέγη βουλευτής. Παράλληλα εξελέγη και Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Το 2012 προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία με την οποία εξελέγη βουλευτής το 2019, ενώ είχε διατελέσει προσωρινά βουλευτής και το 2014 μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο Θάνος Πλεύρης όσο ήταν στον ΛΑΟΣ ήταν υπεύθυνος Τομεάρχης Υγείας!


Δείτε παρακάτω τι ακριβώς ισχυριζόταν σε μια ομιλία του στη Βουλή το 2010   


 

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail