Δε θυμάμαι κάτι που να έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση υπέρ της ελληνικής κοινωνίας

Δε θυμάμαι κάτι που να έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση υπέρ της ελληνικής κοινωνίας. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αυτό που θυμάμαι είναι να πουλάμε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, κάτι Ελλάδα 2.0 και ζήτω ο Πιερρακάκης, γιατί ας πούμε με ένα κλικ βγάζεις πιστοποιητικό, αλλά τελικά με ένα κλικ πετιέται μια κυρία και το πιστοποιητικό θα το βγάλεις, αφού πάρεις τα πόδια σου και πας ίσαμε την "επερεσία", για την οποία πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού πρώτα, αφού έχεις πάρει 800 τηλέφωνα που βρήκες στο ίντερνετ λάθος, γιατί κανείς δεν ενημέρωσε την σελιδα, και σε έχει σκυλοβρίσει η...επάλληλος "εδώ κερία μου είναι το μητρώο, στα έσοδα να πάρετε", "παίρνω καλή μου κερία, αλλά δεν το σηκώνει κανείς", "συνεχίστε να παίρνετε κερία μου, θα το σηκώσουν σε κάποια ζωή, νέα είστε ακόμη, έχετε χρόνια μπροστά σας". 

Ελένη Παπαδοπούλου

Στην εποχή των ά(χ)ριστων πρέπει να υποβάλω 828 επιπλέον χαρτιά για να πληρωθώ με επιπλέον κρατήσεις 29% για ΕΦΚΑ, μας ξαναασφαλίζουν τους ασφαλισμένους, γιατί πώς θα πλερώσουμε τους μετανάστες που ήρθαν παράνομα και τους παρατρεχάμενους, μειώνοντας τις κουτσουρεμένες ούτως ή άλλως αποδοχές κατά 49%. Βάλαμε νταβατζή στην τσέπη μας. Την μισή αμοιβή την παίρνει το Ποτάμι, if you understand what I mean. 

Επιπλέον εμπόδια τίθενται στην καθημερινότητα μας με τα πιστοποιητικά υγείας, όπου περιμένει ο κόσμος στις ουρές, μέσα στη ζέστη, λες και είμαστε Σοβιετία για να κάνει ένα τεστ κόβιντ δωρεάν, διότι οι Σοβιέτ το έκαναν υποχρεωτικό παντού εκτός από την τουαλέτα. Οσονούπω και εκεί. 

Στη νέα Σοβιετία επίσης ο ανεμβολίαστος γιατρός ή νοσηλευτής τιμωρείται και απολύεται προσωρινά ή μόνιμα. Η επιστημονική του γνώση, η προσφορά του εκμηδενίζεται από ένα κωλόχαρτο για εμβόλιο αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. Προφανώς έχουμε και περίσσευμα, για να στέλνουμε ιατρικό προσωπικό στον Καιάδα αδιαφορώντας αν θα λειτουργησουν κανονικά οι δομές υγείας. Σε τελική ας ψοφήσουν όλοι. Σκασίλα μας.

Το ρεύμα στα ύψη, η βενζίνη επίσης, οι αντικειμενικές αυξήθηκαν, το 50ευρω δεν φτάνει ούτε για ζήτω, δημόσιο βήμα σε παρτσακλούς, γελοίους και ανήθικους. 

Βρώμα, κομπίνα, εποικισμός και εξαθλίωση.

Αυτή είναι η Ελλάδα 2.0.
Προτιμώ την Ελλάδα σκέτο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail