Ελλάς! Η μοναδική χώρα του πλανήτη που κατορθώνει να δημιουργεί πρόσφυγες στον τόπο τους

Ελλάς! Η μοναδική χώρα του πλανήτη που κατορθώνει πάντα να δημιουργεί μόνη της πρόσφυγες στον τόπο τους. Γεννιέσαι και είσαι ήδη χρεωμένος. Αγωνίζεσαι μια ολόκληρη ζωή σε εχθρικό περιβάλλον να δημιουργήσεις, να παράξεις, να φτιάξεις οικογένεια, να αφήσεις βιος και απογόνους στη γη σου.

Μαρία Μπαϊραχτάρη

Χάνεις το σπίτι σου και την επιχείρησή σου εξαιτίας της αναγκαστικής ανεργίας στην οποία σε οδήγησαν οι ανίκανοι διαχειριστές ενός διαλυμένου κράτους μέσω τεχνητής πτώχευσης. Ξενιτεύονται τα παιδιά σου γιατί στη χώρα τους δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Πληρώνεις το 70 % των εσόδων σου σε φόρους. Κι όλα αυτά για να στηρίξεις ένα ανοργάνωτο κράτος που το διοικούν άνθρωποι που σου κουνάνε το δάχτυλο επιτακτικά και υποτιμητικά κι όταν έρχεται η δεδομένη κρίσιμη στιγμή να απολαύσεις τις παροχές της κατάθεσης του ιδρώτα σου, τότε εκείνοι το παίζουν φίρμες και σου πουλάνε και μούρη.

Όταν ζητάς την ψήφο του λαού για να αναλάβεις την ηγεσία της χώρας και οι εύπιστοι Έλληνες σε εμπιστεύονται και σου την δίνουν, οφείλεις πανάθεμά σε να είσαι σωστός.

Δεν υπάρχει δικαιολογία καμία.

Τα δικό σας τα σόγια που κυβερνούν αυτήν την έρμη χώρα διαχρονικά ευθύνονται για το χάλι της.
Έχετε θησαυρισει εις βάρος εκείνων που σας πιστεύουν. Δεν έχετε προσφέρει το παραμικρό.

Ξεπουλατε τη χώρα κομμάτι κομμάτι κι έχετε το θράσος κιόλας να μιλάτε.

Το φάρμακο στην ίωση δεν είναι ο εγκλεισμός και η λύση στη φωτιά δεν είναι η εκκένωση.

Απλώς μας αποδείξατε ότι τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται.

Και πάνω στ' αποκαΐδια εμείς θα κληθουμε να ξαναβρούμε θεμέλιο για να στήσουμε τις κολώνες της ζωής μας.

Κάηκε η ψυχή μας μέσα στις φλόγες που ζώνουν την Πατρίδα!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail