Αλλοδαπός εκμεταλλεύτηκε γειτονική σκαλωσιά και "άδειαζε" κτίριο δημόσιου ερευνητικού κέντρου

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 18-8-2021 στην Αθήνα, στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 44χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο ανωτέρω μαζί με συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, είχαν προβεί τις προηγούμενες ημέρες σε διαρρήξεις-κλοπές από γραφεία κτιρίου (στον πέμπτο, έβδομο και όγδοο όροφο) που στεγάζεται δημόσιο ερευνητικό κέντρο στην Αθήνα.

Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλευόμενοι την ύπαρξη σκαλωσιάς σε κοντινό κτίριο που ανακαινίζεται και επικοινωνούσε με το δεύτερο όροφο του εν λόγω κτιρίου και κατά τις ώρες που δε λειτουργούσε το ερευνητικό κέντρο, αναρριχούνταν στους ορόφους και παραβιάζοντας τις γυάλινες πόρτες εισόδου, εισέρχονταν στα γραφεία και αφαιρούσαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κατσαβίδι και φακός.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν -3- περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail