Αντώναρος: Ήρθε η ώρα να τους πάρει και να τους σηκώσει!

«Ο Μητσοτάκης και η ακριβοπληρωμένη παρεούλα του είναι αδίστακτη και για πολλούς μπάτσους» γράφει σε ιδιαίτερα επικριτικό σχόλιό του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ περί διακοπών ρεύματων στην Αττική, όπου ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας. 

Και συνεχίζει:

» Μόλις ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ διακοπές ηλεκτροδότησης στην ουσία ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ -- δηλαδή για πάνω από 4 εκατ. Έλληνες -- από σήμερα και για άγνωστο χρονικό διάστημα. Διευκρίνιση για τις ώρες διακοπής -- ώστε να προσαρμοσθούν  νοικοκυριά κι επιχειρήσεις -- δεν υπάρχει.  

» Ήρθε η ώρα να τους πάρει και να τους σηκώσει. Και να τους πάει πολύ μακριά. Μαζί με όλους τους  ανίκανους χρυσοκάνθαρους που προσέλαβαν με κρυφή αποστολή  να απαξιώσουν τις δημόσιες επιχειρήσεις και να μπορέσουν να τις πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί σε ιδιωτικά συμφέροντα. 

» Για αυτό και δεν έκαναν συνειδητά κανένα αξιόλογο έργο υποδομής δυο χρόνια τώρα.  Θα ήταν υπερβολή λοιπόν αν οι Έλληνες μαζικά αρνούνταν να πληρώνουν τους λογαριασμους τους που είναι μάλιστα αυξημένοι αυθαίρετα κατά 15%; 

» Η κυβερνητική αυθαιρεσία οδηγεί σε λαϊκή ανυπακοή. Αυτό ελπίζω να το καταλαβαίνει κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά την περιορισμένη πολιτική αντίληψη που διαθέτει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail