Ένα κράτος που μισεί τους Ελληνες

Είμαι πολύ πικραμένος, πολύ στεναχωρημένος, πολύ οργισμένος με όσα συμβαίνουν στον τόπο μας στα δυο χρόνια που κυβερνάει αυτή η νεοφιλελεύθερη παράταξη, η πάλαι ποτέ δεξιά, που σήμερα έχει χάσει ολοσχερώς τον προσανατολισμό της και δεν εκφράζει ποια ούτε κατ΄ ελάχιστον τους νοικοκυραίους, την μεσαία αστική λαϊκή τάξη.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

Που μετά από 4-5 χρόνια διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένας δεν θα πίστευε ποτέ ότι θα ήταν η σημερινή κυβέρνηση πολύ χειρότερη από εκείνη της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μια κυβέρνηση, η κυβέρνηση της ΝΔ, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη ζωή, τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα.

Μια αδιάφορη και ανίκανη κυβέρνηση που εγκληματεί κατά συρροή κατά του περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών.

Μια ασεβής κυβέρνηση που προσπαθεί να ξεριζώσει από τις καρδιές των Ελλήνων την πίστη τους στον Χριστό.

Μια κυβέρνηση που αποδομεί τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους.

Μια κυβέρνηση που πληγώνεται βαθύτατα από ότι φωνάζει Ελλάς, Έλλην.


Διέγραψαν την Ελλάδα, “Έλληνες”…

Προ ολίγων ημερών στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο της Ιαπωνίας αγωνίζονταν και οι super τενίστες μας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκαρη. Δεν μετείχαν σε κάποιο από τα πολλά διεθνή τουρνουά τένις, όπου η συμμετοχή είναι ατομική, αλλά σε Ολυμπιακούς αγώνες που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης και ο αθλητής εκπροσωπεί την Πατρίδα του. Στην προκειμένη περίπτωση, οι Τσιτσιπάς και Σάκαρη εκπροσωπούσαν την Ελλάδα.

Όποιος όμως ξένος παρακολουθούσε τους δυο Έλληνες αθλητές, δεν μπορούσε να καταλάβει πως εκπροσωπούσαν την Ελλάδα, αφού στην φανέλα τους δεν υπήρχε το χαρακτηριστικό “Hellas” ή έστω το εθνόσημο.

Βέβαια αυτά για την κυβέρνηση και τον εξουσιασμένα φιλοκυβερνητικά Μέσα είναι ψηλά γράμματα. Υπάρχουν όμως δυστυχώς γι΄ αυτούς, Έλληνες που ενοχλήθηκαν βαθύτατα με αυτήν την “αβλεψία”.

Τόσο πολύ, που ανάγκασαν την ύποπτη και εφησυχάζουσα ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) να ξυπνήσει και να μας ενημερώσει ότι σε επόμενους αγώνες θα φοράνε τα ελληνικά εμβλήματα.

Αυτό όμως το κακόγουστο αστείο είχε ακόμη πιο ηχηρή συνέχεια. Αφού σε αντίθεση με τους αθλητές όλων των άλλων χωρών, οι δικοί μας αθλητές στίβου δεν είχαν στο στήθος τους το “Hellas”, αλλά και τα παραδοσιακά της χρώματα. Ευτυχώς θυμήθηκε η ΔΟΕ να βάλλει στις φανέλες των αθλητριών και αθλητών μας το εθνόσημο.

Ωστόσο οι αθλητές/ιές μας παρέμειναν χωρίς όνομα κράτους και χωρίς τα παραδοσιακά γαλάζια χρώματά μας.

Τώρα οι δικαιολογίες περί της εταιρείας που “έντυσε” τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας, είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά.

Και ίσως να δικαιολογούσαμε τον ΣΕΓΑΣ και την ΔΟΕ, αν λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου 2021 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εορτή της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25) δεν έβγαζαν την παραδοσιακή φωτογραφία, απούσας της ελληνικής Σημαίας.

Ενέργεια, που με προκάλεσε ώστε να γράψω” “καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας, χωρίς όνομα”.

Όπου μεταξύ άλλων έγραφα:

…Αυτή η απόφαση της κ. Σακελλαροπούλου, που επιζητά την ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων με την αντικατάστασή του από αλλοδαπούς, οι περισσότεροι των οποίων είναι παράνομοι μετανάστες, σόκαρε τους Έλληνες. Μα τόσο μίσος προς αυτήν την Σημαία, Σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων; Σύμβολο της ελεύθερης Ελλάδος που έχει βαφτεί με αίμα;

Πώς τόλμησαν και δέχτηκαν αυτό το ανθελληνικό εγχείρημα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης;

Αλλά θα μου πείτε είναι συνέχεια της αισχρής αποκαθήλωσης του Εθνικού μας Συμβόλου κι από το γραφείο της κυρίας Προέδρου, όπου δέχεται τους υψηλούς επισκέπτες της.

Χαλεποί καιροί. Ο ανθελληνισμός υποστηρίζεται εκ των έσω. Αυτούς πως να τους αντιμετωπίσεις;

Ο πάτος του βαρελιού τρύπησε και οι σημερινοί πολιτικοί βάλθηκαν να δηλητηριάσουν όχι μόνο τις ρίζες του δέντρου της Ελλάδος, αλλά και το χώμα που τις τρέφει.


Η λάμψη του χρυσού μεταλλίου του Τεντόγλου “φώτισε” τα “σκοτεινά πρόσωπα” του κράτους…

Στα τέλη Μαΐου 2021 ο πρωταθλητής μας Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου “πετούσε” στα 8,60μ. και σημείωνε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο και την δεύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα, πίσω από το 8,66 μ. του Λούη Τσάτουμα.

Αυτό το άλμα γέμιζε αισιοδοξία τον ίδιο και τον προπονητή του για ένα εξ ίσου καλό άλμα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που θα τον έθεταν υποψήφιο ενός μεταλλίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης ανοιχτού στίβου το 2018 στο Βερολίνο, πρωταθλητής κλειστού στίβου το 2019 στη Γλασκώβη, και επίσης, πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου το 2021.

Και τελικά το παλικάρι μας από την Θεσσαλονίκη τα κατάφερε και στην Ολυμπιάδα, κατακτώντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και ανεβάζοντας για άλλη μια φορά ψηλά την ελληνική Σημαία, κάνοντας τους Έλληνες να ριγήσουν στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

Κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένας μα κανένας πολιτικός.

Ωστόσο, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας, λίγους μήνες πριν, τον Μάρτιο του 2021 επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με κρεμασμένο στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο, αντί να πετάει από την χαρά του και να γνωρίζει ότι η Πολιτεία του έχει εξασφαλισμένες όλες τις ανέσεις προκειμένου να φέρει από το Τόκιο άλλο ένα μετάλλιο, εκείνος ήταν λυπημένος, συνοφρυωμένος και δήλωνε με πόνο:

«Επόμενος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος.

Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας.

Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίσει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω.

Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Ναι, ο πρωταθλητής μας κατήγγειλε, πως η Ελλάδα δεν λειτουργεί. Το κράτος δηλαδή δεν λειτουργεί. Όλα εκείνα τα θεσμικά κρατικά όργανα με τους παχυλούς μισθούς και τις εκατοντάδες διευκολύνσεις στη ζωή τους, που είναι εντεταλμένα να παρέχουν όλες τις ανέσεις στους πρωταθλητές/ιές μας, τους αφήνουν στην κακή τους μοίρα.

Όλα τα παχύδερμα της Πολιτείας απέναντι στους πρωταθλητές μας.

Και εκείνα ως γνήσια Ελληνόπουλα σηκώνουν ψηλά την περήφανη Ελληνική Σημαία. Που δεν κηλιδώνεται από όλη την πολιτική βρωμιά.

Ναι, χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου. Συναγωνιζόμενος αθλητές που τα θεσμικά όργανα των χωρών τους, παρέχουν όλες τις ανέσεις στους αθλητές τους, προκειμένου να είναι απερίσκεπτα αφοσιωμένοι στο έργο τους, πρώτευσε. Πού να πει στους ξένους συναθλητές του, με ποιες συνθήκες κατάκτησε αυτό το χρυσό μετάλλιο;


Ο Γιώργος Πομάσκι ξεβράκωσε το ανθελληνικό κράτος…

Ο Γιώργος Πομάσκι είναι ο προπονητής του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου. Έλληνας προπονητής του στίβου, Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος έχει εξειδίκευση στα άλματα. Αθλητές του, από το 1995 έως και σήμερα, έχουν επιτύχει σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις. Ο προπονητής αυτός τυγχάνει σήμερα ευρείας αναγνώρισης στον τομέα του στίβου και θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών όλων των εποχών. Εγκατέλειψε τη Βουλγαρία το 1988 και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα. Από τότε ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως προπονητής στίβου για περισσότερα από τριάντα χρόνια, με ειδίκευση στα άλματα, ιδίως, άλμα εις μήκος και τριπλούν.

Υπό την προπονητική εποπτεία του, επέλεξε, καθοδήγησε και ανέδειξε πολλούς Έλληνες αθλητές σε πρωταθλητές επιπέδου.

Όπως ο Σπύρος Βασδέκης, η Νίκη Ξάνθου, η Βούλα Τσιαμήτα, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Λούης Τσάτουμας κ.α.

Αθλητές οι οποίοι έφτασαν σε διεθνείς διακρίσεις τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτός λοιπόν, ο τεραστίων δυνατοτήτων προπονητής, που έχει χαρίσει στην Πατρίδα δεκάδες μετάλλια, δήλωσε μετά την τεραστίων διαστάσεων επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, πως:

«Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος. Να’ ναι καλά τα 3 μαγειρεία στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και τρώμε. Έψαχνα να βρω, δωρεάν, επιδέσμους».

Τα ακούσατε συν Έλληνες. Τα ακούσατε;

Και δεν συγκλονιστήκατε; Και δεν αγανακτήσατε;

Τι τους τηράτε ωρέ, θα έλεγε ο Μέγας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Αλλά, αν δεν αγανακτήσατε ακόμη, διαβάστε παρακάτω το σύνολο των δηλώσεων του Γιώργου Πομάσκι, που είναι πιο λεβέντης και πιο Έλληνας από όλο αυτό το πολιτικό σκουπιδαριό:

«Στον τελευταίο αγώνα που ήμουνα καθίσαμε με τον υπεύθυνο (σ.σ. προφανώς της Πολιτείας) και του είπα, σας παρακαλώ να μετρήσουμε έξη σειρές από τρεις λάμπες, 18 λετ, 120 ευρώ και 200 – 300 μ. καλώδιο δεν έχουμε. Συνεχίζουμε να πλημυρίζουμε, φέτος πλημυρίσαμε πάλι. Δεν έχουμε χώρο να γυμναστούμε. Δώδεκα χρόνια είμαστε σε ένα μικρό κλειστό, σαν το δικό σας (σ.σ. προφανώς εννοεί το στούντιο όπου έκανε την ενημέρωση στα Μέσα), στο Ολυμπιακό στάδιο. Και κρύβομαι μέσα, ζώντας στην Ελλάδα. Κάνουμε μόνο κλειστό. Μια φορά πήγαμε στην Τουρκία, να ναι καλά οι σπόνσορες και η μικρή βοήθεια από την ομοσπονδία και πήγαμε προετοιμασία πριν τρία χρόνια...
Αυτή είναι η ολυμπιακή προετοιμασία του Τεντόγλου. Φέτος δεν έχει έρθει ένας να μου δώσει μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος. Και σας το λέω πολύ ειλικρινά. Μένουμε στην Καλαμάτα, να είναι καλά τα μαγειρεία σας στην αγορά, παραγγέλνουμε, πηγαίνουμε, παίρνουμε και περνάμε. Περιμένουμε τα λεφτά για να πληρώσουμε (;;;)…

….Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει ένας προπονητής, τόσο πιο πολύ φτωχαίνει…

Εγώ έχω κάνει φέτος με τον Μίλτο 26 PCR από 60 ευρώ, για να ταξιδεύουμε… ήταν τραυματίας και έψαχνε επιδέσμους. Το καταλάβατε καλά;».


Πολιτικές καριέρες χτισμένες στον ανθρώπινο πόνο…

Αλήθεια, καταλάβατε όλοι για το πόσο ανθελληνικό είναι αυτό το κράτος;

Καταλάβατε πως κάθε ημέρα για μας είναι ημέρα πένθους;

Με την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τις φωτιές που κατακαίγουν την Ελλάδα (θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο μου).

Κι αυτοί, οι πολιτικοί, χτίζουν πολιτικές καριέρες χωρίς να έχουν δουλέψει μια ημέρα.

Αλήθεια πως δικαιολογούνται τα αμύθητα πλούτη τους και τα οποία δηλώνουν στο πόθεν έσχες;

Αμέτρητα ακίνητα, όταν ο απλός πολίτης προσπαθεί να σώσει από τους ληστές το σπίτι του, την πρώτη του κατοικία. Όταν δεκάδες πολίτες για μια ακόμη φορά έχασαν τα σπίτια τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία από την κυβερνητική αμέλεια (;;;).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail