Δικαίωση... Πορτοσάλτε: Ο πρωθυπουργός πάνω στα αποκαΐδια καλεί τους πολίτες να ασφαλίζουν τα σπίτια τους!

Προς απόσυρση του κράτους από την προστασία των πολιτών από τις φυσικές καταστροφές; Χαράς ευαγγέλια για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Επιτέλους ο συνάδελφός μας ο Αρης Πορτοσάλτε, που τόσο καιρό φωνάζει από τις εκπομπές του πως από τη στιγμή που δεν ασφαλίζεις το σπίτι σου από τις φυσικές καταστροφές δεν σου φταίει κανείς, τώρα δικαιώνεται!

Τη συζήτηση στη Βουλή που γίνεται πάνω στα αποκαΐδια και τις στάχτες 1.300.000 στρεμμάτων επέλεξε ο πρωθυπουργός για να προαναγγείλει την ασφάλιση των κατοικιών από τις φυσικές καταστροφές!

Πρόκειται, άραγε, για την απόσυρση, έστω και σταδιακή του κράτους, από την οικονομική στήριξη των πληγέντων από φυσικές καταστροφές; Αν δεν το έχεις ασφαλίσει, δεν ξαναφτιάχνεται; Είναι το δεύτερο βήμα που γίνεται μετά το άτοκο δάνειο που λαμβάνεις για την αποκατάσταση μέρους του σπιτιού που κάηκε, όπως ανακοινώθηκε για την Εύβοια; Και θα το ασφαλίσεις από πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμό κοκ;

Και θα ασφαλίσεις και τις αποθήκες, τα αυτοκίνητα, τη σοδειά; Τα χωράφια;

Χαράς ευαγγέλια για τις ασφαλιστικές εταιρείες, μετά τις χρηματιστηριακές με τις επικουρικές συμβάσεις!

Ο πρωθυπουργός όμως; Ακόμα και σε σημειολογικό πεδίο βρήκε κατάλληλο τον χρόνο για να αποκαλύψει τα σχέδια της κυβέρνησής του για «λιγότερο κράτος»; Πάνω στα αποκαΐδια της Εύβοιας, της Αττικής, της Ηλείας; Αν και το πρόβλημα δεν είναι το σημειολογικό πεδίο, αλλά η λειτουργία θεσμικών οργάνων ως ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail