Βυθίστηκε σκάφος στα ανοικτά της Ιτέας - Γιατί συνελήφθη ο κυβερνήτης

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιτέας, για βύθιση σκάφους στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του φάρου Ανδρομάχης Ακρωτηρίου Τραχήλου Φωκίδας, σε απόσταση είκοσι περίπου μέτρων από βραχώδη ακτή, με τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι κολύμπησαν στην ακτή και διερχόμενο σκάφος τους περισυνέλεξε ασφαλώς.

Στην περιοχή μετέβησαν τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν δύο άνδρες και μία γυναίκα καλά στην υγεία τους ενώ διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το σκάφος ''ΝΑΤΑΛΙΑ'' Τ.Χ 177-δ'.

Σύμφωνα με δήλωση των επιβαινόντων η βύθιση προκλήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και στη συνέχεια εισροής υδάτων.

Από την Λιμενική Αρχή Ιτέας που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους ο οποίος δεν έφερε άδεια χειριστή ταχυπλόου και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail