Μεγάλη χασισοφυτεία δίπλα σε ρέμα πυκνής βλάστησης!

Φυτεία με (904) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε εντός ρέματος με πυκνή βλάστηση, σε αγροτική περιοχή της Υπάτης Φθιώτιδας.

Ο εντοπισμός της φυτείας, η οποία εκτεινόταν εντός έξι (6) ειδικών διαμορφωμένων χώρων, συνολικής έκτασης (500) περίπου μέτρων, είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και χθες (24-08-2021) το μεσημέρι, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης , τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,30) έως και (2,05) μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, πλησίον του χώρου της φυτείας, εντοπίστηκε αυτοσχέδιο κατάλυμα διαμονής, καθώς και διάφορα σύνεργα πρόσφορα για την περιποίηση – πότισμα των δενδρυλλίων [σκαπτικά και άλλα εργαλεία, λάστιχο (50) μέτρων, λίπασμα, γεννήτρια και αντλία νερού κ.α.], τα οποία κατασχέθηκαν.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail