Η Τουρκία αρπάζει και μετατρέπει σπίτια πολιτών στο Αφρίν σε βάσεις και κολαστήρια

Freepen.gr - Σύμφωνα με αναφορά του ANHA (Πρακτορείο Ειδήσεων Hawar) που βασίζεται σε τοπικές πηγές, η λεγόμενη «Στρατιωτική Αστυνομία» που δημιουργήθηκε από τις τουρκικές δυνάμεις στο κατεχόμενο Αφρίν απήγαγε έναν έφηβο στο χωριό Ζιγιαρέτ της Σέρεβα στο Αζάζ στις αρχές Αυγούστου. Το πού βρίσκεται ο έφηβος παραμένει άγνωστο.

Από την άλλη πλευρά, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κατέλαβαν το σπίτι ενός χωρικού ονόματι Ehmed Emune και το μετέτρεψαν σε στρατιωτική βάση. Οι τουρκικές δυνάμεις έχτισαν ένα τσιμεντένιο τείχος που περιβάλλει το σπίτι και ύψωσαν μια τουρκική σημαία σε αυτό.

Επιπλέον, ένα άλλο σπίτι στο δρόμο μεταξύ της περιοχής rewêrewa και του χωριού Μέτινα μετατράπηκε σε στρατιωτική βάση και παραδόθηκε στην ομάδα μισθοφόρων Sultan Murat που υποστηρίζεται από την Τουρκία. Το σπίτι ανήκει σε έναν χωρικό που ονομάζεται Hec Menan.

Αναφέρεται ότι αυτό το πάλαι ποτέ σπίτι έχει γίνει μια από τις πιο τρομακτικές φυλακές στην περιοχή. Οι απαχθέντες βασανίζονται εδώ και στη συνέχεια στέλνονται στην Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail