Η Ρωσία ανέπτυξε το «δολοφόνο» των τουρκικών Bayraktar TB2 και drones καμικάζι

Freepen.gr -
Το τελευταίο ρωσικό σύστημα αεράμυνας παρουσιάστηκε στο φόρουμ Army-2021. Στο πλαίσιο του φόρουμ Army-2021, οι Ρώσοι προγραμματιστές παρουσίασαν το προηγμένο εγχώριο σύστημα αεράμυνας μικρού βεληνεκούς Sosna. Το νέο συγκρότημα πλασάρεται ήδη ως δολοφόνος των drones καμικάζι και των τουρκικών επιθετικών αεροσκαφών Bayraktar TB2, αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα avia.pro.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορείτε να δείτε το Sosna. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα είναι ικανό να χτυπήσει στόχους σε μικρές αποστάσεις, η παρουσία 12 αντιαεροπορικών κατευθυνόμενων πυραύλων στο οπλοστάσιό του καθιστά δυνατή την αντιμετώπιση μεγάλου αριθμού στόχων. Ταυτόχρονα, με το μέγιστο βεληνεκές καταστροφής αεροπορικών στόχων έως και 10 χιλιόμετρα, το σύστημα αεράμυνας Sosna μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2, τα οποία είναι ικανά να χτυπήσουν από απόσταση 7 χιλιομέτρων.


Οι ειδικοί σημειώνουν ότι με τις αρκετά ευρείες δυνατότητές του, το σύστημα αεράμυνας Sosna έχει χαμηλό κόστος και μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρον μέσο αεράμυνας για πολλές χώρες.

Δεδομένου του γεγονότος ότι τα τελευταία ρωσικά στρατιωτικά όπλα δοκιμάζονται στη Συρία, υπάρχει η υπόθεση ότι το σύστημα αεράμυνας Sosna δοκιμάστηκε επίσης στην Αραβική Δημοκρατία.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail