Συνετρίβη B-200ChS στα Αδανα της Τουρκίας με 8 νεκρούς - Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της πτήσης

Freepen.gr - Ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος B-200ChS συνετρίβη στη νότια επαρχία Καχραμανμάρας της Τουρκίας το Σάββατο, με τους οκτώ επιβαίνοντες να ειναι νεκρή.

Η επικοινωνία χάθηκε με το αεροπλάνο που είχε νοικιαστεί από τη Ρωσία για να βοηθήσει τις προσπάθειες της Τουρκίας να περιορίσει μια δασική πυρκαγιά στον Καχραμανμάρας, δήλωσε ο κυβερνήτης Ομέρ Φαρούκ Κοσκούν στο Anadolu.


Ένας μεγάλος αριθμός ομάδων έρευνας και διάσωσης εστάλη στην περιοχή, πρόσθεσε ο Κοσκούν.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.

Σε ξεχωριστή δήλωση, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι το ρωσικό αμφίβιο αεροσκάφος B-200ChS συνετρίβη ενώ προσγειωνόταν κοντά στην επαρχία Άδανα της Τουρκίας μετά από αποστολή πυρόσβεσης.

Και οι πέντε Ρώσοι και τρεις Τούρκοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν στη συντριβή, ανέφερε η ανακοίνωση.

Μια ειδική επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, καθώς και οι υπάλληλοι της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία, κατευθύνονται προς τον τόπο για την έρευνα, πρόσθεσε.

Το αεροπλάνο στάλθηκε στην Τουρκία στις 8 Ιουλίου για να βοηθήσει την Τουρκία να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές και είχε κατασκευαστεί το 2020.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail