Κατάσταση Συναγερμού στην ΠΕ Ρόδου & πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές αύριο 4 Αυγούστου - Έκκληση Χαρδαλιά

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, προβλέπεται:

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς - Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) για τα νησιά της ΠΕ Ρόδου

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε σχετική δήλωσή του τονίζει:

Καλούμε τους συμπολίτες μας σε πλήρη επαγρύπνηση και συναγερμό!

Σε άμεση προληπτική λήψη μέτρων προστασίας της ζωής και της περιουσίας, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies). 

Σε αποφυγή οποιασδήποτε δραστηριότητας ή ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς!

Σε διαρκή κινητοποίηση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη και άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό 199 ή στο 112 αν αντιληφθούν καπνό ή φωτιά.

Αύριο και τις επόμενες ημέρες επιβάλλεται να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όλοι παρόντες, όλοι σε εγρήγορση και κινητοποίηση!

 

Το Πυροσβεστικό Σώμα και όλες οι δυνάμεις και οι εμπλεκόμενοι φορείς Πολιτικής Προστασίας της χώρας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail