Αντώναρος: Ένοχη ύποπτη η επί 4 ημέρες εξαφάνιση του πρωθυπουργού

Είναι αδιανόητο σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα να εξαφανίζεται από προσώπου γης ο πρωθυπουργός, εν μέσω πανδημίας, εν μέσω πυρκαγιών, εν μέσω αφγανικης κρίσης, για τέσσερις ολόκληρες μέρες, και κανένα (σχεδόν) μέσο ενημέρωσης να μη θέτει το αυτονόητο ερώτημα: Που είναι; Με τι ασχολείται;

Ευάγγελος Αντώναρος

Θα μου πείτε: Τι μας εκπλήσσουν όλα αυτά όταν τα ΜΜΕ (τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά) καταπίνουν αμάσητα όποια τροφή τους σερβόρουν τα υπόγεια του Μαξίμου: Όπως σήμερα που ξαφνικά ανακάλυψαν τις ...φοβερές συνέπειες της αφγανικής κρίσης με τα τεράστια μεταναστευτικά ρεύματα που ήδη κινούνται. 

Θα με ρωτήσετε: Μα ο πρωθυπουργός, ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός, δεν έχει δικαίωμα να πάει κάπου μεσούντος του θέρους; Κατ΄αρχάς ναι. Αλλά σε δεύτερη ανάγνωση φέτος ειδικά όχι -- γιατί τα θέματα είναι πολλά κι ανοιχτά. Κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθανόταν ότι έπραττε το σωστό, δε θα δίσταζε να πληροφορήσει επίσημα τον ελληνικό λαό. Αλλά έχει τη φωλιά του λερωμένη καιο το κάνει στα μουλωχτά.

Θα απορήσετε: Καλά τόσο πολυ τον νοιάζει πια το λαϊκό αίσθημα των ανθρώπων που δοκιμάζονται;

Πολλές φορές, είναι αλήθεια, έχει αποδείξει με την. πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης που τον χαρακτηρίζει, ότι λίγο τον ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο μέσος ανθρωπος -- ναι αυτός που ειναι εξαρτημένος από τον μισθό του. 

Αλλά: Και η εν γενεί αυταρχική και αυτάρεσκη συμπεριφορά του έχει όρια, ειδικά όταν η υποτιθέμενη δημοτικότητα του δοκιμάζεται. Γι αυτό και αποκρύπτει που είναι και τι κάνει. Ότι επιμένει όμως να είναι άφαντος για τέσσερις μέρες κάνει την μυστικότητα που περιβάλλει την εξαφάνιση του ακόμη πιο ένοχα ύποπτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail